Végre egy helyen az összes kriptós derivatíva adata

Megosztom

Egyre népszerűbbek a kriptopénzekhez kapcsolt derivatívák, vagyis származtatott ügyletek. A BitMEX-ről vagy a Binance Futures-ről is ismert határidős szerződések egy népszerű példája a derivatíváknak, de a hagyományos piacokon ilyenek pl. az opciók, vagy a swapok.

A kriptoszférában is minden tekintetben egyre inkább csúcsra törnek a derivatív ügyletek. A Bloomberg nem olyan régi jelentése szerint a kriptós derivatívák volumene majdnem kétszer akkora már most, mint a spot kereskedés volumene.

A CoinGecko most reagált az új trendre és elsőként elindította az adat aggregátorát. Az újítás hasonlóan néz ki, mint a coinmarketcap vagy a coingecko eddigi felülete, csak most a derivatívákra fókuszálva. Végre egy helyen megkapjuk az összes fontos adatot és grafikont a különböző tőzsdék derivatíváiról – eddig ezt csak hézagosan vagy nehezen tudtuk megtenni.

Ha lebontjuk akkor igazából három új nézetet kapunk: egy derivatív termékekről szólót (Derivative products, mint amilyen a BitMEX-en a Bitcoin Perpetual Futures Contracts), egy összesített tőzsdékről szólót, ahol a tőzsdékről találjuk meg az összes infót, és végül tőzsdék egyéni adatlapjait. Nézd meg az újdonságokat a CoinGecko holnapján.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel