A PrimeBit MetaTrader API támogatással, magyar nyelvű felülettel és oktató anyagokkal vág neki a novembernek

Megosztom

Novembertől új funkciókkal várja felhasználóit az akár 200-szoros tőkeáttételre is lehetőséget adó PrimeBit, aminek használatához mindössze egy email címre és némi bitcoin beutalására van szükség.

PrimeBit – Forradalmi P2P kripto kereskedési platform

Ezek közül az első a MetaTrader 5 (MT5) által is használt, MQL programozási nyelvet támogató API bevezetése. A PrimeBit API lehetőséget teremt a kereskedési robotok és egyedi piaci indikátorok használatára. Az alkalmazás kétféle hozzáférési típust támogat: a REST API-val a kereskedéshez szükséges funkciókat szabhatjuk testre, míg a Websocket API-val az élő piaci adatokhoz férhetünk hozzá és csatornázhatjuk át őket a nekünk tetsző felületekre.

A második újdonság szintén a MetaTraderhez kapcsolódik. A felhasználók mostantól egy intuitív felületen keresztül bonyolíthatják le a be- és kifizetéseiket, vagyis egy pillanatra sem kell elhagyniuk a már ismert szoftver felületét, aminek 40 támogatott nyelve közül akár a magyart is kiválaszthatják.

Végül, de nem utolsó sorban pedig elkészültek az asztali és a mobiltelefonos alkalmazást bemutató oktató anyagok is, melyek segítenek a PrimeBit használatának elsajátításában.

Bár az oldalon nincsen minimális befizetési korlát, a kereskedéssel még csak most ismerkedők akár a kötöttségekkel nem járó Demo számla megnyitását is választhatják. Ők 1 játék BTC-nyi indulótőkével tehetik próbára saját magukat, de a MetaTrader integráció a gyakorlottabbak számára is vonzóvá teheti a PrimeBit oldalát.

Megosztom
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel