Ikrek startupját vásárolták fel a Winklevoss ikrek

spot_img

Akik ismerik a kriptopénzek területét, azok -szinte- semmin sem lepődnek már meg, a végtelenül logikus, és kézenfekvő alapgondolatokon túl számos furcsa, legalábbis szokatlan jellemzője van ennek a piacnak. A “furcsaságok” sorába illeszkedik a Gemini kriptopénztőzsde két alapítójának, a Winklevoss ikreknek legutóbbi lépése:

egy szintén egypetéjű, tehát egymásra megszólalásig hasonló ikerpártól vettek meg egy startupot.

Egy fizetési kapuként működő szolgáltatásról van szó, a Nifty Gateway lényege, hogy különböző digitális gyűjtenivalókhoz juthatunk hozzá, csupán a hitelkártyánk használatával. Ha emlékszünk még a Crypto Kitties-re, akkor már értjük is, hogy miről van szó, pontosan ilyen, és ehhez hasonló projektekben vehetünk részt anélkül, hogy rendelkezénk kriptopénztárcával, vagy akár egy kicsit is mélyebb tudással a kriptopénzekről.

A Bloomberg böngészése közben akadtunk a hírre, ami azóta körbefutotta a globális kripto-médiát is, a rövid videóösszefoglaló itt tekinthető meg.

Duncan és Griffin Cock Foster, a másik ikerpár

Ahogy azt a Bloomberg is kiemeli beszámolójában, a jövőben nagy valószínűséggel szinte mindent tokenizálunk majd, műtárgyakat, értékes képregényeket, egyebeket, ezért lehet stratégiai döntés a Geminitől a startup felvásárlása, hiszen a potenciális vásárolók, befektetők köre jelentősen bővül, ha adott egy “klassikus” fizetési eszközökkel is könnyen használható fizetési lehetőség.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img