Közel 300%-ot növekedett a Revolut Magyarországon

spot_img

A fintechzone.hu értesülései alapján Magyarországon a Revolut felhasználók száma elérte a 250 000 főt. A múlt heti Revolut RevRally nevű eseményen megosztott infók alapján a nyári szezonban indult meg a növekedés: az ingyenes valutaváltás nagyon jól jön a nyaraláshoz, de valószínűleg nem ez volt a fő húzóerő, hanem a Revolut pénzosztó kampánya.

forrás: fintechzone.hu

Az elmúlt pár hónapban ugyanis mindenki háromezer forinthoz jutott, aki meghívta ismerősét a Revoluthoz, ha az rendelt egy kártyát. Ez óriási siker volt, rengetegen házaltak Revolut meghívókkal. Ez az akció már véget ért, azóta meghívólinkekkel egy ingyenes kártyát tudsz bezsebelni.

Nem olyan régen látott napvilágot, hogy a Revolutnak már 9 millió felhasználója van világszerte – és ebbe a számba még nem tartoznak bele az üzleti számlával rendelkezők. Két hónapja ez a szám még csak 7 millió körül mozgott.

A Revolut a kriptósoknak is jól jön, hiszen ha forint számlával rendelkezel, akkor teljesen ingyenesen is vásárolhatsz Bitcoint, pl. a crypto.com -on keresztül. Erről a lehetőségről részletesebben az alábbi cikkben írtunk:

Revolut bemutató – kriptósoknak is

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img