Karácsonyig napi BTC jutalmak a Niffler-től

spot_img

Néhány hete mi is beszámtoltunk egy izgalmas kripto startupról, a Niffler.com célja, hogy “virtuális” kriptopénzek segítéségével vezesse be felhasználóit a kereskedés világába. Egy szép nagy fiat összeggel, mintegy 100 000 dollárral indulunk, ebből vehetünk tetszőleges kriptopénzeket, amikkel aztán elkezdhetünk kereskedni, belátásunk szerint.

Most karácsonyi versenyt hirdettek, minden egyes nap jutalmat kap a legjobban teljesítő kereskedő, huszonnegyedikén pedig különdíj is jár az aznapi legjobbnak, az alábbiak szerint:

  • December 1-23: napi 10 USD jutalom BTC-ben a nap legjobb kereskedőjének
  • December 24: 50 USD jutalom BTC-ben a nap legjobbjának

A felhívás azt nem részletezi, hogy pontosan mi a “legjobb” definíciója, de minden bizonnyal a legtöbb nyereséget elérő felhasználóról lesz szó minden esetben. A már biztosan részt vevő kereskedők listája itt látható, egyelőre 68 indulóról van szó, érdemes tehát próbálkoznunk, főleg, ha már rendelkezünk némi tapasztalattal.

Különösképp kedvet kaphatunk az indulásra, ha rápillantunk egy-egy profilra, vannak olyanok, akik a százezer dolláros tőkéjüknek már 97%-át eltapsolták balszerencsés trade-eken, ez persze nem jelenti azt, hogy ne szerepelnének kifejezetten ügyes brókerek is a játékban.

Szimulált kriptopénz-kereskedés platform indult

Két nap múlva indul a játék, érdemes kipróbálnunk magunkat a szimulált kriptopénz kereskedésben, hiszen ki tudja, lehet, hogy egész jól megy, akár még kereshetünk is, ha elkezdünk valódi kriptopénzekkel is kereskedni. Ha úgy döntünk, hogy virtuális kereskedés helyett egyből a mélyvízbe ugranánk, mi a Binance használatát javasoljuk.

Ha pedig tanulni szeretnél, mielőtt bármilyen kereskedésbe kezdenél, akkor a Kripto Akadémia KriptoSuli névre keresztelt, ingyenes oktatóanyag sorozatát ajánljuk, email tanfolyamról van szó, iratkozz fel még ma, néhány naponta kapsz egy-egy könnyen emészthető leckét!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img