Zárjuk a novembert a BTC/USD-n

spot_img

Holnap lezárjuk a hónapos gyertyát és bár részleteiben változhatnak a dolgok, minden bizonnyal egy piros gyertyával fejezzük a novembert. Az elmúlt hónapban kb. -15%-ot esett a BTC a dollár elléneben, a havi nézet még mindig medvés képet ad a hosszútávú spekulánsoknak. Az év elejéhez képest így is 100%-os pluszban vagyunk, szóval annyira nem rossz a helyzet egyelőre.

Napi nézeten folytatódik a 6500$-ról való pattanás a kijelölt csatornában. A bikák azért szurkolhatnak, hogy a napi gyertya 7850$ felett zárjon, ekkor folytatódhat a trend. Ha sikerül zöldben zárni, az árfolyam valószínűleg megcélozza a 8600$-os szintet, ahol az első nagyobb ellenállást tesztelheti.

Még kisebb felbontásban az órás grafikon szép képet mutat, itt is emelkedő csúcsok és emelkedő aljak követik egymást. Szintén a 7800-7850$-os lokális ellenállás lesz a kulcs ebben az uptrendben, amiben egyelőre még van erő. Ha lefelé menetbe kapcsolunk, a 7500$-on a csatorna alja megfoghatja az árat, ami egyben az előző alj is. Innen indulva a 7850-re, majd a 8300-ra lesz érdemes figyelnünk.

Short és long lehetőségeket keresel? Szeretnél pénzt csinálni a kereskedésből? Miért nem nézel fel a Discord csatornánkra?

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img