Zürichben már vonattal érkezik a bitcoin

spot_img

A globális kriptopénz közösség tolvajnyelvének fontos eleme a moonolás, mindannyian az árfolyamok -szinte- függőleges emelkedésére vágyunk, Svájcban azonban úgy tűnik, hogy az oldalazás jut osztályrészül a kriptopénzek szerelmeseinek.

Legalábbis Zürichben készült egy fotó -borítóképünkön- amin egy vonat látható, oldalán a villamosok, és buszok esetében itthon is megszokott, az egész felületet beterítő hirdetéssel, egy, a bitcoin-hoz kötődő szolgáltatásról van szó.

A Bitcoin Suisse 2013 óta létezik a bemutatkozó oldal tanúsága szerint, a címoldalukon egyből egy staking szolgáltatás ajánlója fogad bennünket, arra bíztatva, hogy hagyjuk, hogy ők végezzék el az összes “munkát”, a jutalmak pedig természetesen minket illetnek.

Az oldal arculatának külön érdekessége, hogy kísértetiesen hasonlít egy bank bemutatkozó websitejára, bár lehet, hogy Svácjban minden pénzügyi szolgáltató a világhírű helyi bankrendszer tagjaként szeretne feltűnni.

A központi szolgáltatások között a következők várnak ránk:

  • Kriptopénz adás-vétele, kereskedés úgy tűnik nem szerepel az ajánlatok között.
  • Custody, azaz megőrzés, egy jól ismert, és egyre elterjedtebb kriptopénz szolgáltatás.
  • Tokenizáció, személyre szabott coin, és token kibocsátás, a bemutatkozó szerint eddig több mint egymilliárd USD tőkeemeléssel a hátuk mögött.
  • Swiss Franc, mint stablecoin, elmondásuk szerint ez az “első a blokkláncon”.
  • Kriptopénz elfogadás, ha vállalkozásunkban az innováció felé kívánunk nyitni.
  • Hitelnyújtás, fiat hitelekről van szó, letétként kriptopénzeket helyezhetünk el.

A cég eddigi eredményei között szerepelt többek között Zug városában a kriptopénz elfogadás bevezetése, ebben tanácsadóként, és kivitelezőként vettek részt, ezzel megvalósítva a világ első projektjét, melyben egy önkormányzat dönt úgy, hogy az ügyintézés során kriptopénzzel is fizethetnek polgárai.

Egy svájci kanton élére áll a kriptoiparnak

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img