Tezos stakeing indul a Binance-en

Megosztom

December negyedikétől, azaz holnaptól indul a staking szolgáltatás a Tezos kapcsán a Binance-en, a néhány órával ezelőtt megjelent közlemény itt tekinthető meg. Nem ez az első coin a népszerű kriptopénztőzsde staking szolgáltatásában, minden bizonnyal nem is az utolsó, a Kripto Akadémia is rendszeresen beszámol a fejleményekről.

A staking jutalmakat napi áttekintésekkel, a Binance megfogalmazása szerint “snapshotokkal” vizsgálják, ez amúgy a különböző PoS konszenzus mechanizmussal működő kriptopénzek esetében megszokott. A pontos kifezetések, vagyis a jutalmak pedig havi elszámolás alapján történnek.

A kifizetések minden hónap huszadik napjáig történnek, a jutalmak kalkulációjának módja némi áttekintést igényel, a pontos metódus a következők szerint alakul:

Az egyes felhasználóknak járó jutalom a Binance által kapott teljes jutalom összegének, és az adott felhasználó stake-elt mennyiség arányának szorzata. A felhasználó stake-elt mennyiség aránya a saját mennyiségének, és a Binance teljes mennyiségének hányadosa. Értelemszerűen minél több XTZ-t helyezünk “letétbe”, annál nagyobb staking jutalomra számíthatunk.

A Binance staking rendszeréről itt olvashatunk bővebb tájékoztatót, ha részt szeretnénk venni valamilyen kriptopénzzel, akkor itt készíthetünk magunknak regisztrációt.

Legalább egy darab XTZ-t kell elhelyeznünk ahhoz, hogy részt vehessünk a Tezos staking-ben. Nem a Binance az első szolgáltató, mely a Tezos felé nyit, a Coinbase is felvette már azonos célú rendszerének kínálatába a coint, erről mi is beszámoltunk részletesen nemrég.

Tezos staking és ingyen 6$ értékű TZX a Coinbase-en

A Tezos egy különösen izgalmas projekt a kriptopénzek világában, elsősorban a tokenizációt tűzték ki célul, legyen szó ingatlanokról, vagy más típusú (vagyon)tárgyakról. Idén nyáron a Kripto Akadémia is a Tezos budapesti meetupjának meghívottai között volt, készítettünk is egy átfogó interjút a megjelent munkatársukkal.

Tezos meetupon jártunk, on-chain governance-ről tanultunk

Ha többet szerenél tudni a stakeing lényegéről, vagy akár a bányászatról, iratkozz fel az ingyenes KriptoSuli leckesorozatunkra, néhány naponta kapsz egy könnyen emészthető, jól áttekinthető leckét, melyet szakértőink állítottak össze!

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel