Stellar Keybase airdrop: így regisztrálhatsz az $500 értékű ingyen tokenért

spot_img

Szeptemberben mi is írtunk a Stellar és a Keybase közös akciójáról, melynek keretében minden hónap 15. napján 100 millió XLM-et osztanak szét a chat platform felhasználói között. Az airdrop még több, mint másfél éven keresztül fog tartani, tehát még annak sincs késő regisztrálnia, aki csak most hall erről a lehetőségről. A következőkben ehhez nyújtunk egy kis segítséget.

A részvételhez először is látogassatok el a Keybase oldalára és töltsétek le a számotokra megfelelő alkalmazást.

Adjátok meg és igazoljátok vissza az email címeteket.

Adjátok meg és igazoljátok vissza a telefonszámotokat, a nektek küldött SMS-ben szereplő kód segítségével.

Jegyezzétek fel a 13 szóból álló biztonsági kulcsotokat (Create a paper key) és adjatok még hozzá két eszközt a fiókotokhoz (Add a device or paper key). Ez azt jelenti, hogy még két alkalommal kell létrehoznotok és feljegyeznetek egy-egy 13 szóból álló kódsort.

Ha ez kész, a My Wallet menüpont alatt csatlakozhattok az airdrophoz.

Amint azt a bevezetőben is említettük, az airdropra minden hónap 15. napján fog sor kerülni. Novemberben ~$38 értékű XLM érkezett a tárcákba, decemberben pedig a jelenlegi becslések szerint $18-ra  (318 XLM) lehet számítani.

A szabályok szerint egy felhasználó maximum $500 értékű tokent szerezhet meg az akció teljes időtartama során, de ezekkel az átutalásukat követően bármit megtehet, például kiutalhatja azokat a saját tárcájába, más kriptopénzekre, de akár dollárra, euróra is átválthatja őket.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img