Brave: már 8 millió havi aktív felhasználó

spot_img

Elérte a 8 millió havi aktív felhasználót az egyre népszerűbb Brave böngésző, ez derült ki a cég által közzétett eheti adatok alapján.

Továbbá a napi aktív júzerek száma már elérte a 2,8 milliót.

A Brave egy ingyenes privacy-centrikus böngésző, ami megőrzi az adataid, a személyazonosságod és a használt eszközöd biztonságát. Alapértelmezettként tartalmaz egy reklámblokkolót, blokkolja a téged és a böngésződet nyomkövető sütiket és szkripteket és a malware-fenyegetéseket is.

Bikás!

A Brave tartalmaz egy kriptopénztárcát is, amiben ERC-20 tokeneket, de főleg BAT tokent tarhatunk. Néhány dollár értékű BAT token már az első indításkor igényelhető, ehhez ingyen hozzájuthatunk. Ha úgy döntünk, csatlakozhatunk a Brave Ads programhoz, akkor különböző reklámok megnézéséért BAT tokenben részesülünk. Ez egyelőre Magyarországról még nem elérhető, de reméljük, már nem kell sokat várnunk!

A Brave a hirdetőknek és a partnereknek is kezd szimpatikus lenni. Azoknak a száma, akik partnerként regisztrálták magukat a Brave böngészőn is ugrásszerűen megnőtt 2019-ben. Ezek jellemzően YouTube tartalomgyártók, Twitch streamerek, Twitter accountok és honlapok. 300 ezer ilyen partnere van már a Brave-nek. Nézd meg, hogy kedvenc tartalomgyártód Brave partner-e (a címsor mellett háromszög ikonra kattintva) és adakozz neki BAT tokeneket.

A Brave egy kattintásra telepíthető. Az eddig használt böngésződből szintén egy kattintásra, az első indítás alkalmával, behúzhatod az összes eddigi könyvjelződet és az eltárolt adatokat, vagyis nem kell a nulláról kezdened a böngészést ha Brave-re váltasz.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img