Cardano staking rewardok, anonim ethereum tranzakciók, Amazon utalványokra váltható kriptopénzek

spot_img
  • A stake-elés december 9-i indulása előtt, a Cardano fejlesztői közzétették, hogy milyen jutalmakra számíthatnak azok, akik a támogatott tárcákban helyezik letétbe a tokenjeiket. “Amennyiben a hálózat 50%-a csatlakozna ehhez, éves szinten 7-8%-os hozamot érhetnek el a résztvevők, ha kevesebben, akkor ez akár 15%-ra is növekedhet.”
  • A világ egyik vezető könyvvizsgáló és tanácsadó cége, az EY (korábban Ernst & Young) tavaly október óta dolgozik az anonim Ethereum tranzakciókat lehetővé tevő Nightfall protokollon. A nyílt forráskódú és Zero Knowledge Proofs titkosítást használó eljárás első verzióját idén májusban mutatták be, egy tegnap megjelent frissítéssel pedig a korábbiaknál sokkal gazdaságosabbá tették a használatát, ami így $0.24-nyi GAS megfizetése mellett képes végrehajtani egy privát utalást.

Mi az az Ethereum Gas?

  • A napokban a Bitfinex vált az első olyan tőzsdévé, ami támogatni kezdte a Lightning Network alapú bitcoin tranzakciókat. A váltó megjelenése a még kísérleti stádiumban működő hálózat forgalmában jól látható ugrást idézett elő.

  • Ehhez kapcsolódik a tőzsde Bitrefillel kötött partnerkapcsolatának bejelentése is, amivel immáron 170 ország lakói válthatják be a tőzsde felületén bitcoinjaikat és más kriptopénzeiket különböző utalványokra. Magyarországról többek között az Amazon.de kuponjai érhetőek el, így azok, akik itt kereskednek, lényegében már bármit megvásárolhatnak a kereskedésből származó bevételeikből.A Charles Schwab az általa kezelt 3000 milliárd dolláros vagyonnal, az Egyesült Államok egyik legnagyobb befektetési társasága. Az intézmény harmadik negyedéves felmérése szerint, az 1981 és 1996 között születettek eddig kollektív nettó vagyonuk 1.84%-át fektethették be, a jelenleg elérhető legnagyobb bitcoin alap, a Grayscale Bitcoin Trust által kínált megtakarításokba. Ezzel ennek a generációnak a tagjai között, jelenleg a bitcoin tekinthető az ötödik legnépszerűbb, részvény alapú befektetési formának.

  • A Kraken felhasználói tegnap óta a világ egyik legstabilabb valutájába, a svájci frankba is átválthatják kriptopénzeiket, de a biztonság kedvelői október óta az arany fedezetű PAX Gold tokenjeihez is hozzáférhetnek az oldalon.

Tokenizált arany: mérsékelt kereslet mellett kedvező kilátások

  • Discord csatornánkon közkívánatra elindult egy kriptós hitelezéssel (#lending) és automatizált kereskedéssel (#bot-trading) foglalkozó tematikus szoba is. Ha szeretnétek, itt csatlakozhattok a beszélgetéshez.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img