Justin Sun Netflix partnerségre utalgat, megkérdőjelezhető valóság tartalommal

spot_img

Ahogy azt már megszokhattuk, Justin Sun, pontosabban az általa vezetett Tron újabb ködös tweet-et tett közzé, a szokásos “bejelentés bejelentése”, a pontos megfogalmazás szerint: “érkezik egy bejelentés!”. Ehhez a tweethet tartozik egy retweet, méghozzá a világszerte népszerű streaming szolgáltató, a Netflix egyik posztját osztotta újra, és csatolta a Tron fiókjának kezelője:

Justin Stun, és a Tron híres arról, hogy megkérdőjelezhető módon használják a közösségi média, vagyis a bejelentések eszközét, ez könnyen adhat okot arra, hogy tudatos árfolyammanipulációt, legalábbis felelőtlen kommunikációt feltételezzünk. A Tron-ról írott összes eddigi anyagunk itt látható.

Többször írtunk már a Tron, és más projektek kapcsán arról, hogy miért kulcs jelentőségű, hogy hogyan kommunikál egy kriptopénzprojekt vezetője, erről bővebben a KriptoSuli ingyenes leckesorozatában olvashatsz, iratkozz fel itt!

Az újraosztott, pontosabban “retweetelt” Netflix poszt egy szokványos, átlagos marketing célú poszt az otthoni mozizás piacvezető szereplőjétől, egész egyszerűen annyit kérdeznek, hogy mi az, amit szex közben, és egy brand Twitter fiókjának adminisztrátoraként is mondhatunk.

Nyilván komoly jelentőségű hírről lenne szó, ha kiderülne, hogy a Tron valóban partneri kapcsolatot alakított ki a Netflix-el, ám a korábbi tapasztalatok alapján ennek meglehetősen csekély az esélye.

Ha szeretnél belevágni a kriptopénz kereskedésbe, nem árt, ha tisztában vagy a kommunikáció jelentőségével, ehhez erősen ajánlott a már említett KriptoSuli ingyenes használata, ha pedig úgy érzed, hogy vásárolni szeretnél kriptopénzeket, mi a Binance használatát javasoljuk.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img