Peter Brandt 100.000$-t jósol, de hamarosan 5000$-ra is benézhetünk

spot_img

Petert Brandt, a méltán népszerű árupiaci szakértő új előadását ingyenesen megosztotta a nagyközönséggel, a lényegi meglátásaiból szemezgetünk.

Brandt már az elején leszögezte, hogy ő hisz abban a narratívában, miszerint a Bitcoin hosszú távon 100.000 dollárt fog érni.

Bitcoin bullish trend

Nagykép: a Bitcoin történelmi bikatrendben mozog, aminek kétféle lehetséges értelmezése lehet

Az első grafikonján a bitcoin árfolyama látható, egészen a kezdetektől. Brandt végigvezeti, hogy folyamatosan magasabb csúcsokat és magasabb aljakat írt le az árfolyam – ami rendkívül bikás szcenárió. Ez a trend viszont nem sokáig folytatódhat ilyen szépen: az árfolyam az elkövetkező időszakban az alsó trendvonal alá eshet.

A fenti logaritmikus grafikont kétféleképpen tudná Brandt értelmezni. Kezdjük a medvéssel:

Nagykép: rövidtávon medvés értelmezés

Négy parabolikus emelkedést tört meg a eddig a bitcoin – a legutóbbit 2019 év közepén, amit általában 80%-os vagy nagyobb korrekció követett. A párhuzamos csatorna alsó trendvonala olyan fontos szint, hogy arról Brandt azt mondta, hogy a legnagyobb bikákat is kirázná a piacról.

„Vannak azok az emberek a közösségi médiában, akik azt mondják, hogy nulla dolláros árig is bent maradnak. (…) Ők mind eladnak majd, ha megtörik az alsó vonal”

A párhuzamos csatorna majdnem négy éve rajzolódik, ennek óriási jelentősége van. Ha megtörik, akkor „masszív kapitulációt láthatunk majd a bikáktól”

Brandt 5324 dollárra teszi a korrekciós célt, amit valamikor 2020 júliusában érhet el az árfolyam.

Van egy bikás értelmezése is a fenti grafikonnak:

Nagykép: hamarosan bikás!

Akkor maradhat bikás az ár, ha az említett több éves csatorna alját nem töri meg az árfolyam, hanem megpattan róla. Az árfolyam a közel hat hónapos medvés csatornából kitörő új parabolikus emelkedés hoz, ez pedig már rövid távon is újra beindítaná a bikapiacot.

A Discord szerverünkön fent vagy már? A piac minden rezdülését élőben figyeljük a kereskedőinkkel és az ország legnagyobb kriptós közösségével

 

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img