Stellar: lefújták a Keybase airdropot

spot_img

Múlt héten készítettünk számotokra egy útmutatót arról, hogy hogyan vehettek részt a Stellar és a Keybase közös airdropjában. Az eredeti kiírás szerint 20 hónap alatt, 2 milliárd XLM-et osztottak volna szét a jelentkezők között, azonban most úgy tűnik, hogy már a jövő héten véget érhet a promóció.

A Keybase oldalán közzétett tájékoztatás szerint, bár december 15-e után még megkezdik az erre a hónapra ütemezett rewardok kiutalását, de a “múlt héten ugrásszerűen megnövekedett kamuprofil-regisztrációk miatt” úgy döntöttek, hogy ezután már nem folytatják az airdropot.

“Ezekre a felhasználókra sem a Keybasenek, sem a Stellarnak nincs szüksége.”

Az üzenet szerint azok, akik valós adatokat adtak meg a fiókjuk létrehozása során, a jövő hét elején számíthatnak a lumenjeik megérkezésére.

Hogy tényleg a hamis felhasználóknak köszönhetjük-e az akció beszüntetését, vagy csak ezzel próbálnak megindokolni egy népszerűtlen döntést, az kérdéses lehet. Amint arról mi is beszámoltunk, november elején a Stellar megsemmisítette a teljes tokenmennyiségének a felét, amivel elviekben azonnal a kétszeresére kellett volna emelkednie az XLM árfolyamának, ám az az azóta eltelt hetekben, további 35%-ot veszített az értékéből.

Az XLM árfolyama a felezés óta

Az eséshez talán a Keybase-en kiosztott tokenek értékesítése is hozzájárulhatott, az mindenesetre nem tűnik túl hihetőnek, hogy az airdrop szervezői arra alapozták volna az egész promóciót, hogy a többség a technológiáért és nem az ingyen pénz reményében igényeli majd a tokeneket, amiért most le kell fújniuk az egész akciót.

Ha te is eladnád az XLM tokenjeidet, azokat a Kraken oldalán dollárra vagy euróra is átválthatod, ha viszont hosszú távon gondolkozol, decemberben kedvezményesen juthatsz hozzá az egyik legjobb Stellart (is) támogató hardveres tárcához.

Trezor: ajándék wallet vagy 50%-os kedvezmény egész decemberben

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img