Trezor: ajándék wallet vagy 50%-os kedvezmény egész decemberben

spot_img

Legyen szó akár azokról a veterán HODLerekről, akik túlélték a medve piacot, akár azokról a tejfelesszájú újoncokról, akik még csak most szerezték be az első satoshijaikat, mindenkinek szüksége van egy tárcára, ahol biztonságban elhelyezheti a digitális értékeit.

Akárcsak az egész iparág, úgy a hardveres tárcák üzletága is egyre növekszik. Újabb gyártók, újabb típusok tűnnek fel a piacon, a megfelelő wallet kiválasztásához pedig több dolgot is mérlegelni kell, például:

  • az eszköz által nyújtott biztonság mértékét.
  • a preferált kriptopénzek támogatását.
  • a lehetőleg könnyű használhatóságot.

A két ismertebb gyártó, a Trezor és a Ledger mellett egyre többen próbálnak meg betörni erre a területre, de termékeikről egyelőre még nem mondható el, hogy mindhárom kitételnek megfelelnének. Ezért érdemes kihasználni azokat a lehetőségeket, amikor kedvezményes módon lehet hozzájutni, a két jelenleg etalonnak tekinthető gyártó tárcáihoz.

Míg a Ledger a Fekete Pénteket megelőző napokban adott kedvezményt a saját termékeire, a Trezor egy egész decemberben tartó akcióval várja a biztonságot szem előtt tartó befektetőket.

Azok, akik most döntenek egy Trezor T modell megvásárlása mellett, kétféle ajándék közül választhatnak:

  • Az első csomagban, a megvásárolt Model T mellé, egy ingyenes Trezor One wallet jár. Bár a Model T elődje nem rendelkezik az újabb tárca által ismert összes modern funkcióval, a mai napig képes ellátni több, mint 1000 különböző kriptovaluta védelmét. Christmas Starter Pack – 180.29 EUR
  • A második ajánlat azok számára lehet érdekes, akik legalább két Model T beszerzésén gondolkoznak. A gyártó most minden második megvásárolt Model T árából 50% kedvezményt biztosít. Christmas Double T Pack – 270.44 EUR

A Trezor T modell a bevezetőben említett mindhárom kritériumnak megfelel.

A Trezor Model T biztonságos

A tárcát tervező SatoshiLabs csapata gyakorlatilag a hardveres kriptovédelem feltalálójának tekinthető. Termékük nem csak az online támadások és vírusok ellen biztosít 100%-os védelmet, de a beállítható PIN kódos és 2FA védelemnek köszönhetően abban az esetben is, ha tárcánk illetéktelen kezekbe kerülne. Sőt! A területen még újdonságnak számító Shamir Backup használatával, akár arra az esetre is bebiztosíthatjuk magunkat, ha elveszítenénk a hozzáférést biztosító jelszavaink feletti önrendelkezést.

Trezor Model T: Shamir Backup

A Trezor Model T közel 1100 kriptopénzt támogat

A Model T 1093 támogatott valutája között, olyan az oldalunkon is gyakran emlegetett kriptopénzeket is megtalálhatunk, mint például a Bitcoin, az Ethereum, a Litecoin, a Monero, a Ripple, a Doge és a Binance Coin, a Tether, az EOS, a Stellar, a Cardano, a Tezos, a ZCash és a Vechain.

Mellettük számtalan ERC20 tokent is felsorolhatnánk, így például a Brave-et, a ChainLink-et vagy akár az összes ismertebb stabil coint is.

A Trezor Model T felhasználóbarát

A Trezort bármilyen számítógéphez csatlakoztatva használhatjuk. A wallet működését biztosító szoftver intuitív, könnyen áttekinthető felülettel rendelkezik és többféle integrált  kripto-kripto és fiat-kripto váltási lehetőséggel is rendelkezik. Többek között támogatja a nemrégiben megújult ShapeShiftet is, amin keresztül biztonságosan mellett spekulálhatunk az árfolyamok ingadozásaira.

Jutalék nélküli kereskedés a ShapeShiften

A Trezor a honlapján keresztül leadott rendelések magyarországi kiszállítását 7-9 napos határidővel vállalja, így ha valaki siet, még az ünnepek előtt megkaphatja vadonatúj tárcáját. (A cég székhelye Csehországban található.) További információk a Trezor oldalán.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img