Erdei gyümölcs, fekete, tejjel, blokkláncon?

spot_img

Éppen tegnap számoltunk be a Vechain legújabb sikeréről, Norvégia viszi blokkláncra a lazacokat, nyomonkövethetővé, és ellenőrizhetővé téve eredetiségüket. A méltán népszerű kínai projekt alig egy nappal később újabb sikerről számolt be, egy bő hét milliárd dollár értékű teagyártó konzorciummal állapodtak meg.

Ha most vásárolnál Vechain-t, mi a Binance használatát javasoljuk.

A partner pontos neve Anhui Tea Industry Association, a Vechain Foundation által közzétett tweet szerint Kína 62 millió lakosú Anhui tartományában találhatóak, 7,1 milliárd dollár értéket képviselve a tea kereskedelemben. Ezzel közel hétszáz céggel, és bő 170 cégtulajdonossal kerül kapcsolatba az innovatív kínai projekt.

Ha szeretnéd jobban érteni a blokklánc technológia működését, iratkozz fel az ingyenes KriptoSuli leckesorozatra, néhány naponta küldünk egy email-t, melyben találsz egy rövid, könnyen olvasható, és emészthető, ábrákkal ellátott anyagot, mely segít megérteni a terület legfontosabb fogalmait!

Ahogy azt a Twitteren kommentelők is megjegyzik, egy Franciaország méretű tartományról van szó, az óriási területen úgy tűnik nagy hagyománya van a teatermesztésnek.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img