6 tipp, amivel neked is olcsóbb lesz a Binance használata!

spot_img

Ne utalj ki gyakran, de ha kell, akkor használj XRP-t

 A Binance felszámol egy kiutalási jutalékot (withdrawal fee), ha a tőzsdéről szeretnél kiutalni egy coint. Ha BTC-t utalnál ki, a költséged 0.0005 BTC lesz, ez kb. 3-4 dolláros árat jelent. Az ETH kiutalás 0.01 ETH-ba kerül, ami jeleneg 1,5 dollár. A legjobban akkor jársz, ha pénzed XRP-re váltod és azt utalod ki, mert az XRP-nél a fee csak 0.25 XRP (0.2 cent és kb. 60 forint) és a hálózaton keresztül a pénz nagyon gyorsan megérkezik.

 Kapcsold be a BNB jutalék fizetést

A Binance kedvezményt biztosít akkor, ha a natív tokenjével, a BNB-vel fizeted a tőzsdén a jutalékokat. Ehhez vásárolnod vagy váltanod kell egy kis BNB-t: a 25%-os kedvezmény miatt ez minden esetben megéri. A 0.1% jutalék helyett így csak 0.075%-ot fogsz fizetni minden teljesült order után.

 Csatlakozz a cashback ajánlathoz

A BNB jutalékfizetés mellett még egyszer csökkenthed költségeid, mégpedig 20%-kal. A Kripto Akadémia a kereskedőinek visszajuttatja a Binance-nek kifizetett jutalékok 20%-át. Ehhez annyit kell tenned, hogy a linkünkön keresztül regisztrálsz egy Binance számlát. Onnantól kezdve minden teljesült order után, óránként jóváírásra kerül a 20%-os visszafizetés. A jóváírást mindig az adott coinban kapod meg, vagy ha a BNB kedvezmény be van kapcsolva, akkor BNB-ben. Részletek itt.

 Konvertáld BNB-re a kis mennyiségeket

Nagy sikere volt amikor bevezették, de mostanában kevés szó esik róla: érdemes a kisösszegű, különböző trédekből maradt kriptopénzeket átváltani. Ezt egy gombnyomásra is meg tudod tenni, az Exchange Wallet alatt, ha kiveszed a pipát a Hide low balance assets mellől, majd a Convert to BNB-re kattintasz.

 Ne fizess kártyával a Binance-en

A Binance-en jelenleg három féle kártyás fizetési lehetőség és egy egyenlegfeltöltés áll rendelkezésedre. A legolcsóbb a kártyás fizetések közül a Simplex, ami 2,5%-os jutalékot számol fel, de Magyarországon nem elérhető a szolgáltatás. Koinal már lehet fizetni, de ott  3,5% fee mellett a váltás megint téged terhel – miután kénytelen vagy fontban vagy euróban vásárolni és még azonosítani is kell magadat. Ennél olcsóbb megoldás is létezik, hogy beutalj. A Revolut segítségével pl. csak egyszer kell BTC tranzakciós költséget fizetned: akkor, amikor beutalod a BTC-t a tőzsdére.

Használj limit ordereket market orderek helyett

Ez csak akkor érint téged, ha havonta 50 BTC-nél nagyobb volument csinálsz a tőzsdének és 50 BNB-nél többet tartasz bent. Ekkor a limit orderekért 0.1% helyett 0.09%-ot fizetsz. BNB jutalékfizetéssel és a fent említett cashback deal-el együtt ez 0.054%-ra csökkenthető.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img