A horvátok már saját pénzükkel is vehetnek kriptót a Binance-en, jön a forint is?

spot_img

Ahogy arról korábban mi is többször beszámoltunk, a piac egyik meghatározó kriptopénztőzsdéje, a Binance fontos célként határozta meg, hogy a lehető legtöbb, gyakorlatilag az összes fiat pénz használatát lehetővé tegye platformján. Tartják magukat az ígérethez, sorra kerültek fel újabb és újabb hagyományos pénznemek az elmúlt hónapok során, mostani bejelentésük tanúsága szerint pedig hozzánk egészen közel, Horvátországban is lehet már helyi valutával kriptopénzeket vásárolni.

Bevezetésre került a Horvát kuna az elfogadtott fiat pénzek közé a Binance-en.

Nem egyedüli újonc a kuna, vele együtt a Norvég korona is használható mostantól a kriptopénztőzsdén. Nem teljeskörű azonban – egyelőre – a vásárlás lehetősége ezzel két valutával, ugyanis csak a következő kriptopénzeket vehetjük meg, ha kuna-t, vagy koronát szeretnénk használni:

  • BTC
  • BNB
  • ETH
  • XRP

Nagy kérdés, hogy mikor kerül ránk is sor, mikortól lesz használható a forint is kriptopénzek vásárlásához. Ha szeretnéd érteni a fiat, és a kriptopénzek közötti különbséget, iratkozz fel a teljesen ingyenes, rejtett költségektől is mentes KriptoSuli leckesorozatunkra, tanulj meg kereskedni is az elméleti háttér áttekintése után!

A kelet meghódítása: új fiat párok a Binance-en

180 új fiat-al bővülhet a Binance CZ szándékai szerint

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img