180 új fiat-al bővülhet a Binance CZ szándékai szerint

spot_img

A CryptoGlobe fedezte fel a Micky.com cikkét, melyben a Binance első emberére, Changpeng Zhao-ra hivatkozva arról számolnak be, hogy egy szingapúri konferencián a cégvezér a “következő néhány hónapban” fontos célként jelölte meg 180, tehát az összes “hátralévő” fiat pénz bevezetését a platformon.

Az egyik kulcs dolog, amit a következő néhány hónapban – hat-kilenc hónapban nagyjából – tenni szeretnék, hogy a többi 180 is felkerüljön a Binance.com-ra. -Changpeng Zhao

Nemrég kezdte el a népszerű kriptopénztőzsde a fiat pénzek felvételét, pontosabban elérhetőségét, az első “alany” idén októberben érkezett, a Nigériai Naira volt a szerencsés kiválasztott. A tervek szerint ez segíti majd az – újabb – felhasználókat abban, hogy hozzáférjenek ahhoz az óriási likviditáshoz, amit a kriptopénztőzsde kínál.

Október óta sem volt tétlen ezen a téren a Binance, fiat “kapukat” fejlesztettek, az Advcash-el együttműködve lehetőséget teremtve a direkt fiat-kripto kereskedésre. Jelenleg ezekkel a fiat pénzeket használhatjuk a platformot:

  • euró (EUR)
  • ukrán hryvnia (UAH)
  • kazahsztáni tenge (KZT)

Fiat párok érkeznek a Binance-re, elsőként az orosz rubel

Egy másik, kiemelt terület amire CZ fókuszálni szeretne az ügyfélszolgálat, tény és való, aki próbált már hibajegyet, panaszt, kérdést beküldeni a vezető kriptopénz szolgáltatások valamelyikére, az jól tudja: a távközlési cégeket megszégyenítően sokat kell várni, elő-elő fordult, hogy akár hónapokba is telt, mire választ kapott egy felhasználó.

“24 órára rövidítettük a várakozási időt, ezt próbáljuk meg tovább rövidíteni, egyetlen órára. Tehát bárhol a világon, a nap 24 órájában egy órás várakozási idő a cél.”

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img