Warren Buffett végre találkozott a kriptovilág prominenseivel

spot_img

Korábban mi is beszámoltunk Justin Sun javaslatáról, miszerint a legendás amerikai befektető, az omahai orákulum néven is ismert Warren Buffet egy asztalhoz ülhetne vele, és más hírességekkel a kriptopénzek piacáról. Különböző okokból, de rendre meghiúsult az összejövetel, legutóbb például azért, mert Sun állítólag vesekövet kapott.

A Bloomberg beszámolója szerint az egyik lemondás oka az volt, hogy a hatóságoknak is szemet szúrt a tervezett esemény, hogy pontosan miért, az nem derült ki. Ha tippelnünk kellene, akkor arra gondolnánk, hogy egy Buffett féle evés nem olcsó mulatság, Sun most 4,57 millió dollárt fizetett egy jótékonysági szervezetnek, hogy megvalósulhasson a nagy találkozás, lehet, hogy a pénzmozgás körül merültek fel kérdések.

A Happy Hollow Club-ban találkoztak Omahában, az eredeti tervtől eltérően nem ebéd, hanem vacsora lett a dologból. Nem a Tron alapítója volt az egyetlen, aki a kriptopénzeket képviselte az est során, jelen volt Charlie Lee Litecoin vezér, a megjelentek steaket fogyasztottak, Coca-Colát ittak, ha egy pillanatra elfelejtették volna, hogy a világ mely pontján vannak épp, ez biztosan segített emlékezni.

A résztvevők teljes listája:

  • Charles Lee – Litecoin
  • Justin Sun – Tron
  • Chris Lee – Huobi
  • Yoni Assia – eToro
  • Helen Hai – Binance

A vacsora után mindkét fél szuperlatívuszokban beszélt a másikról, ahogy az ilyenkor lenni szokott, az viszont valóban figyelemreméltó, hogy Sun a Buffettel való találkozás után “megfontolja”, hogy ő is jótékonyságra kínálja fel teljes vagyonát halála után, vagy akár még élete során.

Az sajnos nem derült ki, hogy Buffett véleménye változott-e a kriptopénzek kapcsán, reméljük, hogy az egy egész bitcoinnal, és rengeteg TRX-el feltöltött SAMSUNG telefon, amit 89. születésnapjára kapott az egybegyűltektől csiszolni képes az álláspontját:

Warren Buffett: A Bitcoin patkányméreg. A négyzeten.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img