Kriptopénzek forintért a Binance-en

spot_img

15 új valuta, köztük a magyar forint is elérhetővé vált a Binance Visa és Mastercard vásárlásokat lehetővé tevő Buy Crypto platformján.

A szolgáltatás keretein belül BTC, ETH, BNB és XRP tokenekre válthatják át pénzünket az érdeklődők, amiért a tranzakciókat feldolgozó Simplex pénzügyi szolgáltató 5%-os jutalékot (minimum $10-t) számol fel. A minimum vásárlás összege 16 000 Ft, az első ügylet végrehajtása előtt pedig személyes adatok megadására is szükség lesz.

Magas költségei miatt személy szerint senkinek sem ajánlanám, hogy a Simplexen keresztül vásároljon magának kriptopénzt, kivéve akkor, ha erre nincs más lehetősége erre.

A Kripto Akadémia partneroldalai közül jelenleg a Kraken kínálja a legkedvezőbb vásárlási lehetőséget. Náluk az ingyenes SEPA utalást választva 0.16 – 0.26%-os jutalékért cserébe juthatunk bitcoinhoz..

Aki inkább a forintot részesíti előnyben, az a mostanában ATM-ekben erősítő Coincash és BlockChange, a saját tárcaszolgáltatást biztosító Coinmixed, vagy hazánk legrégebb óta működő és utolsó tesztünk alapján legkedvezőbb jutalékkal váltó bróker, a MrCoin közül választhat.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img