A Binance.us kínálatában mától a Tezos

spot_img

A Binance America néven is ismert Binance.us felvette kínálatába Tezost, így mától XTZ-vel is kereskedhetnek az érdeklődők. A tokenizációt középpontba helyező Tezos egyik meghatározó munkatársával volt szerencsénk talákozni tavaly nyáron, megbizonyosodhattunk arról, hogy egy igazán szép jövő előtt álló projektről van szó.

Hiszen már akkor is folyamatban volt egy Egyesült Királyság béli, nagyértékű ingatlan tokenizációja, egyet pedig az interjúnk születésekor már be is fejezetek Ázsiában.

Az izgalmas beszélgetés során megtudhattuk, hogy a szakmai stáb véleménye szerint a teljes “blokkláncosítási”, vagyis tokenizációs folyamat egy százalékánál járunk, a -távoli- jövőben a viággazdaság jelentős része “költözik” át majd egy-egy blokkláncra, legalábbis ami a pénzpiacokat illeti.

Az mindenesetre biztos, hogy a Binance America kínálatában való szereplés újabb siker a Tezos számára, ha szeretnéd érteni, hogy miért és hogyan hathat ez a kriptopénz árfolyamára, iratkozz fel az ingyenes KriptoSuli leckesorozatunkra, kezdj el tanulni még ma!

Tezos meetupon jártunk, on-chain governance-ről tanultunk

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img