Ha elnevezhetnénk a nagy eséseket, mint a hurrikánokat, ezt hogy hívnánk?

spot_img

Szellemes posztot tett közzé a Twitteren az egész egyszerűn “Bitcoin” névre keresztelt Twitter csatorna, arra hívták fel bő egymillió követőjüket, hogy nevezzék el a nagy árfolyameséseket, ahogy a hurrikánokat is szokás. A “megfejtők” között volt, aki gondolkodás nélkül Ben Affleck névvel illette a mostani zuhanást, de olyan is akadt, aki egész egyszerűen ennyit írt:

“a feleségem.”

Bár – hál’ istennek! – a Kárpát Medencében gyakorlatilag ismeretlen természeti jelenség a hurrikán, sőt, úgy általában kevés fogalmunk van arról, hogy a természeti erők hogyan képesek egy pillanat alatt eltörölni egy egész emberi élet munkáját, a játék humorával mégis tudunk azonosulni.

Hiszen ha máshonnan nem is, a filmekből mindenképp ismerjük a hurrikán jelenségét, arról nem is beszélve, hogy az árfolyamesések “pusztítását” mi igy pontosan olyan jól ismerjük, és érezzük időnként a saját bőrünkön, ahogy a világ bármely más pontján élő befektetők, kereskedők.

Arra kérjük olvasóinkat, hogy nevezzék el a néhány napja bekövetkezett jelentős árfolyamesést, mely során gyakorlatilag eltűnt a piac fele!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img