Gazdag papa is BTC vásárlásra ösztönöz

spot_img

Itthon is sokan ismerik a “Gazdag papa” brandet, Robert Kiyosaki befektetési, üzleti tanácsadó, coach, mentor évtizedes munkával építette fel brandjét, mely ma már szó szerint a világ minden pontjára eljutott. Az eddigi 15 könyve több mint 26 millió példányban kelt el, nem véletlenül, hiszen józan ésszel könnyen átlátható, hiteles, kézenfekvő tanácsokat ad az érdeklődőknek, bármiféle vallásos, spirituális, vagy “szekta-szerű” áthallás nélkül.

Óriási piaci rést fedezett fel amikor elkezdte építeni a brandjét, a józanság hangján ad olyan életvezetési, és pénzügyi tanácsokat, amiket általában csak valamilyen vallási természetű könyvvel a kezében kiabáló TV sarlatánok, hamis próféták szoktak. Kiyosaki brandje olyan, mint ha a gazdag papával beszélgetnék a családi összejövetelen, a legjobb szándéktól vezérelve mondja el a fiatalabbaknak, hogy hogyan érdemes gazdálkodniuk az anyagi jólét elérése érdekében.

Több mint 1,3 millió követőjének néhány napja a dollár haláláról beszélt, illetve arról, hogy ha a gazdasági élénkítőcsomag keretében pénzt kapnak az államtól, akkor bölcsen használják fel, megtakarítás helyett költsenek. A költekezés pontos módjára is javaslatot tesz, “vegyetek aranyat, ezüstöt, Bitcoin-t” felszólítással.

Kiyosaki pénzügyi tanácsainak közéépontjáaban mindig is a vagyon, és a kötelezettségek egyensúlya állt, vagyonnak azokat az eszközöket nevezi, amik passzív bevételt termelnenk számunkra, ilyen például egy ingatlan. A kötelezettségek érzékletes példája egy autó, hiszen a havi kiadásainkat növeli a kötelező felelősségbiztosítás, a karban- és fenntartás, és az egyéb költségeken keresztül.

Ha szeretnél többet tudni a kriptopénzek működéséről, iratkozz fel az ingyenes KriptoSuli leckesorozatunkra, ha pedig már kamatoztatnád a kereskedői tudásod, csatlakozz Discord csatornánkhoz, tanulj a legjobbaktól, olvass napi tippeket!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img