Keressük a legszebb bankót, 1000 mikronnal jutalmazzuk!

spot_img

Az 1961-ben alapított International Bank Note Society minden évben megválasztja a legszebb bankjegyet, a 2019-es kiválasztási folyamat január végén zárult, eddig küldhették be a szervezet tagjai jelöltjeiket. Pár napja történt az eredményhirdetés, 2019 bankjegye egy Aruba néven ismert szigetről származik, ez a Kis-Antillák úgynevezett ABC szigeteinek része.

A Google szerint a sziget Hollandia alkotmányos részét képezi, azonban autonómiát élvez. A közel kétszáz négyzetkilométeren élő mintegy százezer lakosa florinnal bonyolítja a napi bevásárlást, a nyertes bankjegy pedig ez lett:

A kriptopénzek, és a numizmatika iránt érdeklődőknek van közös halmaza, sokan vannak, akik ha nem is nézegetnek nagyítóval Viktória királynő korabeli érméket egy-egy DASH trade között, de tartanak otthon néhány különlegesebb bankjegyet.

Éppen ezért a Kripto Akadémia bankjegy szépségversenyt hirdet, a legszebb bankók tulajdonosait mikronnal jutalmazzuk!

  • Első helyezett: 1000 MIK
  • Második helyzett: 750 MIK
  • Harmadik helyezett: 500 MIK

A zsűri pedig maga a közönség lesz, a játék menete a következő: egy komment formájában helyezd el a bankjegy fotóját, egy játékos több bankjegyet is feltölthet, de fontos, hogy külön-külön kommentek formájában tedd ezt meg. Ha elnyeri a tetszésed egy bankjegy, akkor kedveld az adott hozzászólást, amiben el lett helyezve, az alábbi screenshoton látszik, hogy a fórumban, a bejegyzések jobb szélén megjelenő szív ikonnal teheted ezt meg:

  • Beküldési határidő: április 16. 23:00
  • Eredményhirdetés: április 17.

A legtöbb kedvelést begyűjtő papírpénzek nyernek, várjuk a cikk alatti hozzászólásokban a szebbnél szebb bankjegyeket!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img