Az összes Tether tranzakció 60%-át egyetlen tőzsde bonyolítja le

spot_img

Márciusban az elsősorban kínaiak által használt Huobi volt a kriptoszférába áramló friss pénzek középpontja, derül ki egy szintén kínai oldal, a helyi Coinmarketcap szerepét betöltő JGZ statisztikáiból.

Az elmúlt hetekben mindegy 1.5 milliárd dollárnyi új Tether került forgalomba, amiből 323 millió dollárt a szoros állami és kommunista párti kapcsolatokkal rendelkező Huobira utaltak át.

A váltón ugyanebben az időszakban 636 000 wallet címről hajtottak végre USDT tranzakciókat, ami az összes globális Tether utalás mintegy 61%-át jelentette. Ha ezt a számot elosztanánk a fenti befizetések összegével, akkor 1 tőzsdei tárcára átlagosan 500 dollár értékű tranzakció jutna.

A kereskedési jutalékok csökkentésére alkalmas Huobi Token az év eleje óta mintegy 50%-ot erősödött a bitcoinnal szemben. A Binance Coin ugyanezen időszak alatt 18%-ot emelkedett.

A Huobi Token esetében érdemes megfigyelni, hogy a február végi impulzív emelkedés után egy egyre kisebb kilengéseket produkáló konszolidációs időszak vette kezdetét, amit egy újabb erőteljes kitörés követhet. A további növekedés fundamentális katalizátora a várhatóan napokban induló kínai állami blokklánc lehetne, míg az esés mellett az inkább pesszimista piaci hangulat szólhat. Ezzel kapcsolatban Discord csatornánk kereskedőinek véleményét érdemes kikérnetek.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img