A napi tranzakcióértékben az Ethereum utolérte a Bitcoint

spot_img

Számos indikátora van egy blokklánc rendszernek, vannak olyan technológiai mutatók, mint például a másodpercenkénti tranzakciók kapcsán mérthető “áteresztőképesség”, vagy a tranzakciók sebessége, egyebek, ez olyasmi, mint egy autó esetében a lóerőszám, vagy az, hogy van-e benne klíma. Teljesen más kérdés azonban, hogy mennyire népszerű egy adott autómárka, mennyien választják, ahogy egy blokklánc esetén is nagy kérdés, hogy időegység alatt mekkora értéket mozgatnak rajta a felhasználók.

Most úgy tűnik, hogy a Bitcoin blokkláncon, naponta mozgatott értékek tekintetében utolérte a nagy elődöt az Ethereum, viszont ha jobban megnézzük az alábbi ábrát, akkor némiképp árnyaltabbá válik a kijelentés:

Az ábra ugyanis magában foglalja az Ethereumon mozgatott összes kriptopénzt, legalábbis a stabilcinokat biztosan, a platform lényegéből adódóan nem csoda, hogy jelentős növekedést produkál. Hiszen pontosan az az Ethereum célja, hogy különböző tokeneket hozhassunk létre a rendszerben, sok különböző kriptopénz projekt együttesének napi értéktranszferét látjuk az ábrán.

Ennek ellenére valóban nagy teljesítményről van szó, lehet, hogy egy nap beigazolódik a jóslat, miszerint a Bitcoin elveszti trónját a piacon, sőt, csupán az emlékeinkben él majd az egész piacot megteremtő kriptopénz. Mondd el egy komment formájában, hogy te miként látod a Bitcoin sorsát, elképzelhető, hogy elfeledetté válik?

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img