ATOM kereskedéssel nyerne balage: ingyenes tipp

spot_img

Új ingyenes kereskedési tippet osztunk meg. Balage kereskedőnktől az imént érkezett a jelzés: szállj be a ATOM-ba, pluszok várhatóak! Részletek alább:

pár: ATOM/USDT

beszálló ár: 2,49 USDT körül

stop-loss: 2,31 USDT

take profit 1: 2,9 USDT

take profit 2: 3,1 USDT

take profit 3: 3,4 USDT

Ebben a kereskedésben egy magas, -7%-os stop-loss-szal dolgozunk. Viszont a felfelé ívelésben magabiztosak vagyunk, így egy emelkedés, vagy a take profit 1 elérése után érdemes lesz feljebb húzni a stop-losst. Ha nem akarod ezt magad megcsinálni, figyeld a kommentmezőt a cikk alatt vagy az ingyenes tippek szobát a Discord szerverünkön és balage értesíteni fog, ha feljebb húzta azt. A kereskedés a négyórás grafikonon történik, ez egy swing trade, vagyis napokba is belekerülhet amíg végbemegy. Sok sikert!

Ezzel a linkkel egyenesen az ATOM/USDT párra jutsz a Binance-en

Mit kell csinálnom ezzel a tippel?

Menj fel a Binance-re, ez a link egyből az ATOM/USDT párra visz.

Add fel a kereskedést a megadott adatok szerint: először szállj be majd tegyél be egy stop-loss vagy take-profit ajánlatot.

Figyeld ezt a cikket vagy a kommentmezőt a frissítésekért.

Mit kell csinálnom, ha az összes kereskedő minden kereskedését szeretném követni?

Regisztrálj a Discord nevű csetprogramra.

Ezzel a linkkel csatlakozz a Kripto Akadémia Discord szerverére, itt megtalálod az ingyenes beszélgetős szobákat is.

Fizess elő a Kereskedési Tippekre és a megrendelőlapon add meg nekünk a Discord felhasználónevedet.

Legfeljebb pár óra után megkapod a VIP tagságot, amivel a Discord szerverünkön láthatod a kereskedők szobáit, beleértve az összes kereskedési tippet is.

Hány ilyen tippet kaphatok és mennyi időmbe kerül ezeket feltenni?

Kereskedőnként és a piac aktuális helyzeteként változik, hogy mennyi tippet kapsz. Balage-tól általában napi egyre számíthatsz. Keny és Cointhunter például heti párszor vagy ritkábban küld. Nagyjából napi 15-20 percet ráfordítanod az idődből, hogy rendesen meg tudd tenni a kereskedési tippeket. Az eredmények láttán viszont ne legyen kétséged, hogy megéri. Februárban Balage +28%-ot profitált, Cointhunter +7%-ot, Clockwork pedig +15%-ot. A márciusi kaotikus piaci állapotok között a kereskedőink is sokkal kevesebb kereskedést indítottak, hogy ne kockáztassák feleslegesen a pénzedet. Most azonban kezd minden visszatérni a régi kerékvágásba.

További eredményekért nézz fel a Discord szerverünkre, ahol felteheted a kérdéseidet is az ingyenes beszélgető szobákban.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img