Nálad is 10%-kal olcsóbb lehet a Binance Futures

spot_img

Miért fizetnél többet, ha nem muszáj?

A Kripto Akadémiával mától kezdve neked is 10%-al olcsóbb lehet a kereskedés a Binance Futures-ön. Ehhez mindössze a 40530298 kódot kell használod a Futures számlád megnyitásakor. Kövesd alább a leírásokat, hogy élni tudj az ajánlattal:

Még sem Binance számlám nincs, sem Futures számlám. Mit kell tennem?

Regisztrálj a Binance-en ezzel a linkkel. Ezzel minden kifizett jutalékod után 20%-os visszatérítést kapsz a tőzsdétől. Bejelentkezés után menj a Futures tőzsdei felületre, majd nyisd meg a Futures számlád (segítséget a következő kérdés alatt találsz, képekkel). Ne felejtsd el beírni a 40530298 kódot. A két ajánlattal együtt 20 ill. 10 százalékot tudsz spórolni a jutalékokon.

Már van Binance spot számlám, de Futures nincs. Mit kell tennem, hogy megkapjam a kedvezményt?

Ha már van egy hagyományos Binance spot számlád, de még a Futures-t nem próbáltad ki, akkor kiválóan tudod hasznosítani ezt az ajánlatot. Először menj fel a Binance-re és jelentkezz be.

A felső menüben lépj be a Futures tőzsde felületre.

A tőzsdei felület jobb alsó sarkában látható lesz egy figyelmeztetés, miszerint meg kell nyitnod Futures számládat, ha igénybe akarod venni a határidős kereskedést. Neked pont ez kell: írd be a kódot ( 40530298 ) a mezőbe, majd kattints az “Open now” gombra.

Tulajdonképpen kész is vagy. Ugyanezen a helyen még megnyílik két üdvözlő üzenet a tőzsdétől, amiben megmutatják, hogy hogyan tudsz beutalni, vagy spot számládról átutalni pénzt, hogy a Futures-on kereskedj. Egyébként ugyanezen a részen a tárcára vagy „Transfer”-re kattintva tudod ezeket megtenni.

Már van Binance számlám és a Futures számlám is, elérhető még valahogy a kedvezmény?

Ha már van spot számlád és a Futures számlát is megnyitottad már régebben, csak úgy tudod igénybe venni a kedvezményt, ha egy új Binance accountot regisztrálsz, majd azon belül nyitsz egy Futures számlát úgy, ahogy a cikk előbbi bekezdésében írtuk. Ennek a legjobb módja az, hogy ha felmész a Binance-re és regisztrálsz egy accountot – ezzel a linkkel a kifizetett jutalékaid 20%-át visszaosztjuk a spot tőzsdén. Az egyszerű account elkészülte után a Futures account megnyitásakor pedig ne felejtsd el beírni az ajánlat 40530298 kódját. A két ajánlattal együtt 20 ill. 10 százalékot tudsz spórolni a jutalékokon. Ha új accountot regisztráltál, ne felejtsd el megszüntetni a régit és a pénzeidet átutalni az új számládra.

Kérdésed van az ajánlattal kapcsolatban vagy problémába futottál? Írd meg nekünk bátran kommentben és igyekszünk megoldást találni.

A Binance spot tőzsde olcsóbbá tételére is van egy ajánlatunk. Részletek az alábbi cikkben:

Nálad is 10%-kal olcsóbb lehet a Binance Futures

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img