Megy az arany és a techcégek, folytatódik a piacok éledése

spot_img

Miután március közepén a hagyományos tőzsdei termékek nagy része aljakat vagy rekord aljakat ütött meg – beleértve a bitcoint is, mostanra egyértelműen éledezni kezdtek a piacokat.

Elsőként nézzük az aranyat, ami ebben a válságban is jó menekülőeszköznek bizonyult. A crash-el együtt lezuhant 1450$-os szintre, ami a 2019-es legalacsonyabb szint volt, majd egy hónappal később már új csúcsokat állított be 1746$-on. A napos grafikonon egy szép háromszög alakult ki, ezt kéne figyelnünk egy long vagy egy short belépőért.

Long vagy Short? Bárhogy is döntesz, a SimpleFX-en gyorsan és egyszerűen meg tudod tenni a pozíciódat, akár stabilcoin fedezettel is! Keresd az XAUUSD jelet az arany/dollár kereskedésért.

A Dow Jones index is remek csütörtököt zárt, visszanyerte a szerdai veszteségét, de ezzel csak ugyanazt ismételte meg, mint az elmúlt két hétben. Új lokális csúcsot nem írt le az árfolyam, de az emelkedő aljak megmaradtak, így az alsó trendvonal alá, szűk stop-loss-szal érdemes pozícióba lépni.

A SimpleFX-en a Dow Jones Mini indexet találhatod, ami csak 30 cég részvényeit követi ( a hagyományos 50 helyett)

A Dow Jones-t a techcégek húzták a napokban, élén az Apple-val és a Microsoft-al. A techcégek jellemzően hamarabb felpattantak a válság után, így érdemes lehet egyenként is pozíciót nyitni rajtuk. Nagyjából bikás képet mutat mindkét grafikon, az Apple ellenálláshoz érkezett, a Microsoft következő ellenállása 187$-on található.

Az Apple-t az AAPL, a Microsoft CFD-ket az MSFT tickerrel találod meg a SimpleFX-en.

A SimpleFX további előnyei:

  • kiváló mobilos felület, nem kell appot letöltened, a Web Trader kényelmesen működik böngészőből is!
  • Nincs minimum deposit, vagyis bármennyivel kipróbálhatod!
  • A számládat tudod USDT-ben is vezetni, és fedezetet is tudsz USDT-ben fizetni, ami egyedi a piacon! Természetesen BTC és hagyományos valutákban is kereskedhetsz.
  • Demószámlával kockázatok nékül kipróbálhatod.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img