A Cointelegraph lett a Youtube legújabb áldozata

spot_img

A hétfői felezési eseményre több nemzetközi kriptós híroldal is élő műsorokkal készült, melyekben az iparág ismert szereplőivel készített interjúkat és élő beszélgetéseket sugároztak. Közülük az egyik legjelentősebb médium, a Cointelegraph a Youtube-on streamelte a műsorát, ám a közvetítés a tevezett program végéhez közeledve váratlanul félbeszakadt. Mint kiderült a Youtube keze volt a dologban, aki a műsort károsnak és másokra veszélyesnek minősítette.

A tiltást megelőző hat és fél órás sugárzás alatt egyébként 124 000-en kattintottak rá az élő közvetítésre. A program főbb témái a bitcoin bányászat helyzete, az intézményes befektetők megjelenése és a bitcoin altokkal szembeni előnyei és hátrányai voltak, de közel egy órán át válaszolt a nézők kérdeéseire a milliárdos bitcoin bika Tim Draper is.

Az elmúlt hónapokban számtalan hasonló tiltásról számoltunk be, a legutóbb éppen a múlt héten foglalkoztunk a témával. Habár a korábban érintettek között is voltak több százezeres követőtáborral rendelkező videósok, szakmai értelemben a Cointelegraph az eddigi legnagyobb hal, ami fennakadt a YouTube hálóján.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img