Hazánkban is elérhetővé vált a Crypto.com VISA kártyája

spot_img

A korábban Monaco néven futó Crypto.com tegnap bejelentette, hogy 31 európai országba, köztük Magyarországra is megkezdte a kriptopénzek költésére is alkalmas VISA kártyáinak kiszállítását. A lapocska mellé járó alkalmazás 7 féle fiat és 53 féle kriptopénz mindennapos használatát teszi lehetővé, melyeket az app beépített tőzsdéjén át is válthatnak, vagy kamatozó számláin akár letétbe is helyezhetnek a felhasználók.

A korábban Szingapúrban és az Egyesült Államok 37 tagállamában piacra dobott bankkártyák a következő európai országokban váltak elérhetővé:

Ausztria, Belgium, Bulgária, Ciprus, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Izland, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Magyarország, Málta. Nagy Britannia, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szlovákia, Szlovénia

Az érintésmentes fizetéseket is támogató és többféle színben is elérhető kártyák különböző bónuszokat kínálnak azok számára, akik hajlandóak a cég saját kriptpénzéből, az MCO tokenekből is egy bizonyos mennyiséget a tárcájukban tárolni, de a vásárlások után járó, alap szintű 1%-os pénzvisszatérítésre még az ingyenes verziót igénylők is jogosultságot szerezhetnek. (A kártáykat a Crypto.com appon belül lehet megrendelni.)

Szintén a Crypto.com-mal kapcsolatos friss hír, hogy a cég a múlt héten biztosítást kötött két, évszázados múltra visszatekintő kockázatkezelőnél (Marsh, Lloyd’s), aminek keretében 360 millió dolláros garanciát vállaltak a náluk letétbe helyezett kriptopénzek biztonságára.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img