Olaj kereskedés a járvány közepette

spot_img

Minden idők egyik legvolatilisebb időszakát produkálja a olaj. Az év elejétől kezdve lefelé trendált a nyersolaj, ami csak még rosszabb lett a koronavírus járvány begyűrűzésével, majd a mozgási- és utazási korlátozások implementálásával. Márciusra elérkeztünk oda, hogy több olaj volt a piacon, mint olaj tárolására alkalmas hely. A májusi WTI nyersolaj határidős szerződései aztán rekordot is döntöttek azzal, hogy -40 dollára érkeztek egy 321%-os történelmi esés után.

Világszerte lassan visszaállnak az államok a normális gazdasági működésre, de közben az olaj ára hullámvasutat ír le. A USOIL kedden elkezdett felfelé ívelni, azokra a hírekre reagálva, hogy a Szaúd-Arábia tovább kurtította a kitermelést. Júniustól kezdve pedig tisztább lesz a helyzet, ugyanis Szaúdiak további 40%-os, 1 millió hordós termeléscsökkentésre tettek ígéretet.

A kínálat csökkenése és az enyhülő korlátozások miatt számíthatunk arra, hogy az olaj ára lassan visszanyeri az elveszített árfolyamszinteket.

USOIL árfolyam 2020-ban az SimpleFX-en

A jelenlegi olajár fluktuációja nagy nyerési lehetőségekkel kecsegtet a piacokon. A CFD kereskedésnek hála nem kell birtokolnod egyik nyersanyagból sem, hogy tudj az árára spekulálni. Az USOIL (WTI nyersolaj), UKOIL (Brent nyersolaj)  és más eszközök kereskedését az otthonod kényelméből, akár mobilról is el tudod végezni.

A SimpleFX egy díjnyertes mobilos alkalmazással bír, amin nyersolajat, földgázt és még rengeteg részvényt vagy kriptopénzt kereskedhetsz. Az olaj ebben az időszakban nagyon népszerű, a magas volatilitása miatt.

A SimpleFX-en elérhető nyersanyagok: földgáz, WTI olaj (USOIL), Brent olaj (UKOIL)

Ahhoz, hogy elkezdj kereskedni, nem kell mást tenned, mint egy SimpleFX fiókot nyitni – ehhez csak egy e-mail címre lesz szükséged. Mivel nincs minimum betéti követelmény, akár 10 dollárral is el tudsz kezdeni kereskedni, ami kb. 3300 Ft. Tíz dolláros letéttel akár 5000 dolláros pozíciót is tudsz nyitni, mivel a SimpleFX-en 500-szoros tőkeáttétel elérhető.

A SimpleFX hamarosan a Bitcoin Pizza Napot is ünnepelni fogja. Ez azt jelenti, hogy május 22-én 50%-al alacsonyabbak lesznek a spreadek minden eszközön.

Regisztrálj ma és kezdj el kereskedni. Próbáld ki a demószámla lehetőséget, ha nem vagy biztos magadban.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img