Júniusban indulhat a Cardano staking

spot_img

Két órán keresztül válaszolt a Cardano közösség kérdéseire Charles Hoskinson, a projekt alapítója. A legforróbb téma természetesen a már teszt üzemben működő és stake-elést lehetővé tevő Shelley hálózat indulása volt.

Hoskinson szerint a jelenleg futó PoS bétájuk a kriptopénzek történelmének legsikeresebb teszt hálózata. Mint elmondta, eddig 19 000 node (pl.: wallet) és több, mint 1200 staking pool vett részt a programban. A nagy számok nem meglepőek, hiszen amint mi is megírtuk, a résztvevők a próbaüzem során stakelt tokenjeik után járó jutalmakat átvihetik majd a fő hálózatra is.

Ha tartani tudják a jelenlegi ütemet, június elején, vagy közepén indulhat el a stake-elés a Cardano main netjén id, de a hivatalos bejelentésre erről május végén lehet számítani.

Két év után az ADA talán áttörheti a lefelé tartó trendvonalát?

Arra a kérdésre, hogy mennyire tartja ellenfélnek az Ethereumot vagy más okos szerződéseket támogató platformokat, Hoskinson azt mondta, hogy semennyire. Szerinte az egyetlen igazi vetélytársuk az Egyesült Államok által jövőben kibocsátott digitális dollár lesz, de úgy véli, hogy “azt is le fogjuk győzni”.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img