Vajon a Goldman Sachs is felül a Bitcoin vonatra?

spot_img

Ahogy egyre élénkül a Bitcoin iránt való befektetői érdeklődés, a pénzvilág ismertebb szereplői közül is egyre többen gondolják újra a vele kapcsolatos korábbi véleményüket. Az Egyesült Államok legnagyobb bankja az elmúlt hetekben tett egy lépést a kripto iparág felé, hamarosan pedig egy másik nagy név álláspontját is megismerhetjük a témában.

A Goldman Sachs a világ egyik legnagyobb befektetési bankja, ami holnap egy online ügyféltájékoztató keretében fogja közzétenni legfrissebb gazdasági előrejelzéseit. Az előadást a bank vagyonkezelő csoportjának vezetője és két szakember fogja megtartani, főbb témáik pedig az elmúlt hetekben hozott válságkezelő intézkedések és azok inflációra, aranyra és bitcoinra gyakorolt hatásai lesznek.

Néhány évvel ezelőtt még teljesen elképzelhetetlen lett volna, hogy a Bitcoint megemlítsék egy ilyen prezentáción, ám úgy tűnik, hogy a pénzintézet ügyfeleinek ma már igénye van arra, hogy ezzel kapcsolatban is elkészítsék a kapcsolódó elemzéseket. A Bitcoin lassacskán kezd megkerülhetetlenné válni és az, hogy a Wall Street-en is egyre többet foglalkoznak vele, még több ember előtt legitimálhatja a létezését.

Az előadásra magyar idő szerint holnap 16:30-kor fog sor kerülni, az erről érkező beszámolók pedig akár egyfajta mini katalizátorként is szolgálhatnak majd a következő rövid távú kilengéshez.

Bitcoin vásárlásáról nyilatkozott a milliárdos üzletember

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img