A feleződés óta már 16%-os pluszban is járt a Bitcoin

spot_img

Május 11-én történt meg a bányászok jutalmának felezése, ráadásul a koronavírus járvány kellős közepén is jártunk. A kriptopénzek királya azóta viszont megállíthatatlan. A kriptós és a hagyományos piacokat is érintő gazdasági válság ellenére a feleződés óta már 16%-ot is erősödött a Bitcoin. A múltkor egy pillanatra elértük a 10 000 dolláros szintet is. Azóta egy korrekció miatt a feleződés napjának szintjén jár az árfolyam.

BTC-USDT 1D az év eleje óta

A feleződés a bányászok jutalmát vágta meg, akik egy blokk kibányászásáért 12,5 BTC helyett már csak 6,25 BTC-t kapnak. Az új napi készlet is a felére csökkent, 1800 BTC-ről 900-ra. A megnövekedett készlethiány és a gazdasági felfordulás is hozzájárult ahhoz, hogy most különösen változékonyak az árfolyamok.

A Bitcoin három nappal a feleződés előtt érintette a 10 000 dolláros szintet. Ez a márciusi alj – 4000 dollár, óta több mint egy duplázás. Azután egy 17%-os esés következett, ami $9756-ról $8105-re lökte az árfolyamot mindössze öt óra alatt.

Sokan a feleződés utánra egy nagyobb esést vártak, de napokkal utána is csak lassú emelkedés várt a Bitcoin árfolyamára. Azóta egyszer újra érintettük a $10 000-et, majd a héten érkezett az esés, tegnap 8780 dolláron zárta a napot a BTC. A feleződés óta e két árfolyamszint között mozgott a BTC.Ilyenkor a kereskedők megnövekedett érdeklődésére lehet számítani.

A Bitcoin volatilitása végtelen profittal kecsegtet, akár az esésre, akár az árfolyamok emelkedésére szeretnél játszani. Vásárolj, vagy adj el kontraktusokat a PrimbeBit tőzsdén, hogy megfelelően kihasználhasd a piacokban rejlő lehetőségeket.

A PrimeBit WebTrader a P2P kriptopénz kereskedés vezető tőzsdéje, ahol BTC-USD és már párokon tudsz keresedni, fair árjegyzéssekl, alacsony és átlátható jutalékokkal, mindezt több mint 200X-os tőkeáttétellel. 

Használd ki a tőkeáttétel lehetőségét, ha kevés pénzből szeretnél nagyobb pozíciót felvenni. A PrimeBit-en 10$-os fedezettel, 2000$-os pozíciót tudsz nyitni, hála a 200X-os tőkeáttételnek. A kontraktusok a PrimeBit-en nem járnak le.

A PrimeBit WebTrader desktopos, mobilos és tabletes felülete is kényelmes kereskedést biztosít. 

Nincs minimum betéti megkötés, ezért a legkisebb összeggel is el tudsz kezdeni kereskedni. Próbáld ki a demószámlát, ha nem vagy biztos a dolgodban. Regisztrálj az e-mail címeddel a PrimeBit-en és kezdj el végre kereskedni!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img