Theta határidős piacot indít a Binance

spot_img

Éppen egy hete írtunk arról, hogy a Theta videós alkalmazása elérhető lesz a Samsung legújabb telefonjain. A partnerkapcsolat bejelentése óta a Theta token árfolyama egy folyamatosan emelkedő pályára állt és a dollár ellenében 140%-ot, a bitcoinnal szemben pedig 170%-ot erősödött. A további menetelést a Binance tegnapi bejelentése nehezítheti meg.

A tőzsde egy Theta határidős piac elindításáról adott hírt, aminek megnyitásával a kereskedők már nem csak a coin árának emelkedéséből, hanem eséséből is profitálhatnak, vagyis lehetőségük lesz annak shortolására is. A Binance közleménye után a Theta megingott és tegnapi csúcsához képest jó 20%-ot vesztett az értékéből, habár ennek túlnyomó részét ma hajnalra visszakorrigálta.

A Samsung partnerség bejelentése, a határidős piac megnyitásának közzététele

Annak, aki az elmúlt napokban a Theta hullámain lovagolt, mostantól érdemes lesz közelebbről is figyelemmel kísérnie az események alakulását és megfontolnia, hogy levegye a profitját az asztalról. Aki lemaradt a nagy menetről, az az előbb-utóbb elkerülhetetlenül bekövetkező esés során kárpótolhatja magát. Az akár 50-szeres tőkeáttételre is lehetőséget adó Theta határidős piacok ma délelőtt 10 órától lesznek elérhetőek a Binance oldalán.

Ha szeretnéd visszaszerezni a Binance határidős piacain fizetett jutalékaid 10%-át, regisztrálj rajtunk keresztül a szolgáltatásra.

  1. Ha még nincs Binance számlád hozz létre egyet ezen a linken keresztül. Ezzel a tőzsde hagyományos piacain megszerezhető maximális, 20%-os jutalékvisszatérítésre leszel jogosult.
  2. Ha már be vagy regisztrálva, de még nem kereskedtél a határidős piacokon, akkor a tőzsde főoldalának tetején látható Futures menüpontból érheted el ezeket. Az első határidős ügyleted megnyitása előtt lehetőséged lesz egy promókód megadására. Ha a mi kódunkat adod meg, a tőled levont jutalékok 10%-át minden nap jóváírják a számládon. A kódunk: 40530298.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img