A Bayer a Vechainnel közösen fejleszti gyógyszereket nyomonkövető platformját

spot_img

A globális gyógyszeripar egyik vezető vállalata, a Bayer adott ki sajtóközleményt arról, hogy a Vechainnel közösen fejleszt egy klinikai tesztelés alatt álló gyógyszereket nyomonkövető platformot.

Az együttműködés még tavaly, a Bayer G4A programjának keretében jött létre, amivel a gyógyszergyár az általa kiválasztott, lehetséges jövőbeli partnereit méri fel. A jelölteknek meghatározott idő alatt kell megoldást találniuk egy Bayer által felvetett problémára, amit elfogadása esetén a gyakorlatban is megvalósítanak. 2019-ben a Vechain volt az egyetlen cég, ami megfelelt Bayer G4A által támasztott szigorú elvárásoknak. A VET tokenek értéke az együttműködés bejelentése óta 12%-kal emelkedett.

Mediterranean Hospital of Cyprus

A témához kapcsolódik, hogy néhány hete egy ciprusi közegészségügyi intézmény is elkezdte tesztelni a Vechain egy másik megoldását. A Toolchain rendszer segítségével minden beteg adatait egy NFC csippel ellátott kártyához rendelik hozzá, amiről ezt követően egyetlen érintéssel lehívhatóak a kezelésükhöz szükséges információk. A kártyák mellé járó alkalmazással a betegek nem csak időpontokat foglalhatnak maguknak, de akár arról is tájékoztatást kaphatnak, hogy ki és milyen célból kért hozzáférést az egészségügyi adataikhoz.

A Vechain nem csak az egészségügy területén szerzett magának új partnereket. Nevük egy Kína és Ausztrália közötti kereskedelmi megállapodás kapcsán is előtérbe került.

A Vechain is helyet kapott a Kína és Ausztrália közötti kereskedelmet felügyelő szervezetben

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img