200%-kal nőtt a Binance intézményes ügyfeleinek száma – Futures interjú

spot_img

A Binance Futures elnöke, Aaron Gong egy interjút adott a héten a cryptopotatonak, amiből nagyjából az derült ki, hogy tovább folytatódik a Binance Futures határidős- és a Binance spot tőzsde szárnyalása.

Mielőtt a Binance Futurest a legnagyobb határidős kriptotőzsdévé tette, Aarong Gong a hagyományos piacok világában futott be nagy karriert. A pályája a chicágói árutőzsde igazgatói székében csúcsosodott ki, ahonnan az ázsiai piac ügyféékezelését és értékesítését vezette. Gong nem árult el sem magáról, sem a Binance belső működéséről egetrengető újdonságokat, ezért az interjúnak egy PR sallangoktól mentes, lényegre törő összefoglalása következik:

Az előző negyedév számaival összehasonlítva kiugróan növekedett a Binance intézményes ügyfeleinek a száma. A spot tőzsdén 50%-al több új ügyfelet vonzottak be 2020 első negyedévében, mint 2019 utolsó időszakában.

A Binance Futures intézményes ügyfeleinek a száma pedig több mint 200%-al nőtt egy negyedév alatt, miközben 3,7 milliárdos napi volumennel kereskednek ezek az ügyfelek.

Konkrét számokat és részleteket továbbra sem árultak el arról, hogy pontosan milyen intézményes ügyfelek azok és hányan vannak, de a százalékos értékekből arra tudunk tippelni, hogy még eléggé az elején járnak.

A Binance mostanában nagyon jól vizsgázott a nehéz helyzetekben. A március közepi fekete csütörtök sok kriptopénztőzsde leállásával járt, de a Binance bírta az eladási hullámot. A június eleji 8%-os beesést – ami percek alatt megtörtént, szintén a Binance bírta a legjobban. Aron Gong azt is elárulta, hogy a piaci részesedésük mindkét esemény után megnőtt.

Amikor arról kérdezték, hogy Changpeng Zhao, a Binance hírhedt vezérigazgatója mennyire szól bele a munkájukba, Gong azzal válaszolt, hogy főleg stratégiai ügyekben dolgoznak együtt. „Minden csapat egy relatív függetlenséggel bír, ha a csapat konkrét munkájáról van szó. Megvan a mozgásterünk arra, hogy elérjük az adott üzleti célokat.” – mondta Gong.

A Binance Futures idén átvette a BitMEX helyét is a havi volumen tekintetében

Még mindig a Binance a világ legnépszerűbb kriptopénztőzsdéje. Számos terméke közül a Binance Futures, vagyis a határidős szerződések kereskedelmét lehetővé tévő tőzsde volt a legsikeresebb az utóbbi időben. Ez lehetővé tette, hogy egy egyszerűbb tőkeáttételes módon is kereskedjünk. 2019-es indulása után nagyon hamar a legnagyobb határidős kriptotőzsdévé vált.

Még mindig tart az ajánlatunk, amivel 10%-al olcsóbb lesz az első hónapod a Futures-ön. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy ezzel a linkkel regisztrálsz. Ha még nincs egyszerű Binance számlád sem, akkor mindenképp regisztrálj ezzel a linkkel, hiszen itt 20%-ot mindig visszakapsz majd a kifizetett jutalékaidból. Ha kérdésed volna ezekkel az ajánlatokkal kapcsolatban, kérdezz bátran kommenten vagy Discordon.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img