Mától három napig ingyenes a Kereskedési Tippek!

spot_img

Nyílt napot tartunk a Discord szerverünkön, ahol mától egészen szerda estig ingyenesen elérhetőek a kereskedők tippjei és a VIP csetszobák is.

Ha már fent vagy a szerveren, de nem vagy előfizetőnk, akkor nincs dolgod: ha felmész, már látni is fogod a kereskedők szobáit és a többi VIP szobát is.

Két új kereskedővel is bővültünk, akiket sikeresen teszteltünk néhány hétig. Jonekk és Dobi szobái már előtted is nyitva állnak.

Lássuk Jonekk rövid bemutatkozását:

Amit rólam tudni kell: 2016 óta foglalkozom kriptóval, de csak kb. 1 éve foglalkozok aktívan kereskedéssel, előtte inkább befektetőként gondolkodtam a kriptóról. Részese voltam a 2017-es bullmarket-nek, amiből sikerekkel és tanulságokkal gazdagodva jöttem ki. Fundamentumokkal manapság nem sokat foglalkozom, kivéve ha valamire azonnal felkapom a fejem. Technikai elemzés alapján kereskedek többnyire trendkövetés formájában, trendfordulókat csak alkalomadtán trade-elek. Összességében inkább long, mint short.

 

Mától él a csatornám, többnyire ALT/BTC párokkal és időnként BTC/USD-vel foglalkozom. Általában 0,5-1% kockázat van a trade-jeimen, ha valamiben nagyon biztos vagyok, csak akkor megyek 2%-ra, afölé viszont soha. SL általában 2-5%, olykor megyek 8-10% körül, ha hosszabb időtávon felhalmozás a cél.

Alább pedig Dobi mutatkozik be, saját szavaival:

Tiszteletem! Néhányan talán már ismerhettek Dobi néven innen a Discord csatornáról, vagy esetleg már találkoztatok is néhány elképzelésemmel, chartommal. Abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy a Kripto Akadémia csapata bizalmat szavazott nekem, hogy a továbbiakban mint trader folytathassam a munkámat ebben a kiváló közösségben. Magamról röviden:
2018. januárjában csöppentem a kripto világába. Világmegváltó ICO-k, shitcoinok tömege, hodlerkedés, stb. Ezután fordultam a kereskedés felé. Nos, egy kezdődő medve piac hajnalán elkezdeni tradelni az minden, csak nem rózsa illatú diadalmenet. A kurdacokat igyekeztem tanulással, önfejlesztéssel kompenzálni. Voltak mélypontok, és voltak még nagyobb mélypontok! Az ebből nyert tapasztalataimat próbálom majd megosztani veletek.
Hogyan kereskedem? Szeretem a trendeket lekereskedni, a kontra trendekhez ritkán nyúlok. Magasabb TF-en szeretem az alakzatokat, alacsonyabb idősíkon inkább a szinttörés visszatesztjét igyekszem megvenni. De nem áll tőlem távol egy-egy agresszív belépő sem. Indikátort egyre kevesebbet és egyre ritkábban használok, csak mint “megerősítés” próbálom beépíteni a kereskedésembe. Ha mégis használok, akkor a 10-21-89ema-t, Rsi-t, volume-ot és az Ichimoku felhőt preferálom. Az elmúlt pár hónapban elkezdtem mélyebben foglalkozni Elliott hullám elméletével is, de ebbe még több munkát és időt kell fektessek, hogy bele tudjam építeni a saját kereskedési stratégiámba. Általában Alt/Usdt-t kereskedem, ritkábban ALT/BTC-t. Az stop-losst minden trademnél igyekszem feszesen kezelni és a helyzettől függően minél előbb szeretem beszállóra húzni. Jelenleg csak Binance-en kereskedem.

Természetesen a régi kereskedőink továbbra is osztják a szignálatok: Balage, Coinhunter, Keny és Clockwork szignáljaihoz is három napig ingyen hozzáférsz.

Ha esetleg nincs Discord accountod, akkor készíts egyet. Mivel ez egy tőlünk független csetszoftver, erre mindenképpen szükséged lesz. A regisztrálás után pedig használd ezt a linket a csatlakozáshoz.

Érdemes csatlakozni, hiszen ebben az évben nem lesz több lehetőséged arra, hogy ingyenesen kipróbáld a Kereskedési Tippeket! Gyere és beszélgess velünk és a kereskedőinkkel a Discord-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img