Akciós a Tradingview, de nem mindenkinek

spot_img

Ha regisztrálva vagy a TradingView-ra, de nem rendelkezel legalább PRO+ előfizetéssel, akkor nézz szét az email fiókodban. A napokban több ismerősünk is megkapta az az emailt, ami szerint a PRO+ csomag előfizetési díját egy rövid időre 1 dollárra csökkentették a kiválasztott felhasználóknak.

A PRO+ a TradingView alapfunkciói mellett olyan plusz szolgáltatásokat kínál, mint például az akár 30 egyidejűleg beállítható automatikus értesítés (price alert), 4 különböző grafikon egyidejű megjelenítése és akár 10 indikátor egyidejű használata. Aki az ingyenes fiókját újítaná fel, annak mindenképpen érdemes lehet egy pillantást vetnie a Volume Profile-ra is, amit több kereskedőnk is előszeretettel használ, bár ez a sima PRO előfizetéssel rendelkezők számára is hozzáférhető.

Az akciós PRO+ előfizetés 30 napra szól. Ezt követően a teljes árú, 29.95 dolláros díjjal fogja megterhelni kártyánkat a TradingView, de ha ezt el szeretnénk kerülni, akkor bármikor, akár az 1 dolláros időszak utolsó napján is lemondhatunk a hosszabbításról.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img