Gazdag Papi: figyeljetek a bitcoinra, mert most jön

spot_img

Robert Kiyosaki, a világszerte ismert befektetési tanácsadó, sőt mit több, befektetési, és életvezetési guru, aki a “pénzügyi írástudás” szószólójaként milliók életére gyakorolt hatást most arról beszélt friss online rádióadásában, hogy az “időseknek”, amilyen ő is, illetve az “ingatlanos figuráknak”, amilyen ő is most a bitcoinra, pontosabban a kriptopénzekre kell figyelniük, mert “most ez jön”, itt az idő.

Megtudhattuk azt is, hogy “öregemberként” Kiyosakinak kellett egy kis idő, mire átlátta a bitcoin, és általában a kriptopénzek lényegét, ám miután ez sikerült, “benne van”, meggyőződése szerint három éven belül felmegyünk egészen hetvenötezer dollárig. Kiyosaki arról ismert, hogy könnyen levezethető, a “józan paraszti észre” építő, logikus befektetési, és általában pénzügyi menedzsment tippeket ad követőinek, úgy tűnik óriási sikerrel.

A bitcoin a véges mennyiség miatt keltette fel érdeklődését, tény és való: józan ésszel könnyű belátni, hogy ha valaminek véges a mennyisége, és a kereslet is nő iránta (ez utóbbi kitétel nagyon fontos), akkor az értéke az időben előre haladva felfelé fog menni. Az 1997-ben megjelent “Rich Dad, Poor Dad” című alkotását világszerte mintegy negyven millió példányban adták el, a New York Times listáján is hamar bestsellerré vált.

Azt is hozzátette, hogy van egy “harc” az “öregek”, és a “fiatalok” között, utalván ezzel többek között Warren Buffettre, az “omahai orákulomként” is ismert, szintén világhírű befektető ugyanis többször is hangoztatta a múltban, hogy nem hisz a kriptopénzekben, sőt, a bitcoin meggyőződése szerint “patkányméreg”, később azt is megtudhattuk, hogy “patkányméreg a négyzeten”.

Kiyosaki azt is kifejtette, hogy a bitcoin, és általában a kriptopénzek az amerikai dollár hegemóniáját fenyegetik, még azt is hozzátette, hogy az idén májusban bekövetkezett felezés hívta fel ismét a figyelmét a kriptopénzekre, ez is tovább erősítette azon meggyőzősédését, miszerint komoly jövő előtt álló területről van szó.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img