Kitűzte a Binance a brit váltó indulásának dátumát

spot_img

Miután júniusban hivatalosan is bejelentette a Binance, hogy a brit ügyfelek számára saját platformot nyitnak, a pénteken érkezett hír szerint idén őszre tűzték ki az indulást.

Az új platform font és euró be- és kifizetéseket támogat majd a brit Faster Payment Service és az európai SEPA hálózatokon keresztül.

A Binance szerint nagyjából 65 kriptopénz áll készen arra, hogy elérhető legyen az új váltón, de jelenleg még nem döntöttek arról, hogy melyek azok, amiket betesznek a kínálatba.

A Binance fórumain megjelent brit felhasználók annak adtak hangot, hogy nem szeretnének úgy járni, mint az amerikaiak. Ugyanis amikor a Binance US-t megnyitották, a Binance.com -ról le lettek tiltva az amerikai felhasználók. Ráadásul a szigorú szabályok miatt New York, Texas és több másik állam lakói egyszerűen ki lettek zárva az új platformról is. Egyelőre nem tudjuk, hogy mi a terve a brit felhasználókkal a Binance-nek, de esélyesnek tűnik, hogy akárcsak az amerikaiak, a brit userek is tiltva lesznek a Binance.com-on. Mindezt természetesen szabályozási aggályok indokolják, ráadásul épp a Brexit lefolyásának közepén.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img