Balage júniusban +16%-os nyereséget kereskedett össze

spot_img

Legrégibb kereskedőnk megint egy szép havi pozitív eredményt hozott. Balage júniusban +16%-on zárt, a részletes lebontás alább látható:

Balage ebben a hónapban is folytatja a jó szériáját. Pár nappal ezelőtt zárta le az SXP/BTC tradet, amivel közel 28% profitot realizált ő is és azok is, akik vele tartottak. Kövesd Balage-t és a többi kereskedőt, hogy ne maradj le a legeredményesebb tradekről.

A többi kereskedő is pluszban zárta a júniust, Coinhunter és Clockwork is egyformán +7%-ot szerzett. Az ő eredményeikről ebben a cikkben olvashatsz:

Még mindig nyereségesek kereskedőink – júniusi eredmények

A múlt héten hivatalosan is bemutattuk két új kereskedőnket, Jonekk-et és a Dobi-t. Több hét leforgása alatt teszteltük őket, hogy ténylesen csak hozzáértő és rátermett kereskedőket mutassunk nektek. Miután sikerrel vették az akadályokat, az ő szobáik is nyitva állnak előtted, hogy kövesd a kereskedéseiket.

Ha tetszenek az eredményeink és szeretnél hozzáférni Balage, Clockwork, Coinhunter és a többi kereskedőink szignáljaihoz, nézd meg előfizetési ajánlatainkat.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img