Waves: együttműködési megállapodás a Microsofttal

spot_img

A Twitter botrány kirobbanását követően megingott a kriptopiac, a vörös áradatból azonban kitűnt a Waves, aminek tulajdonosai egy bejelentést követően 30%-os emelkedésnek örülhettek.

A Waves 5 évre szóló együttműködési megállapodást írt alá a Microsoft Oroszországgal, aminek keretében egy vállalati blokkláncrendszer létrehozásán fognak együtt dolgozni.

“A Waves egyike a vezető nemzetközi blokklánc platformoknak, ami már eddig is jelentős szerepet vállalt a decentralizált megoldások fejlesztésében.” – nyilatkozott elismerően a Microsoft Oroszország vezetője, Christina Tikhonova.

A közös munka célja elsősorban az ellátási láncok optimalizása, az adatközlés hatékonyabbá tétele, valamint az ipari eszközök tokenizálását lehetővé megoldások létrehozása lesz. A Waves BaaS (blokklánc, mint szolgáltatás) rendszere a jövőben elérhető lesz a Microsoft Azure felhő platformján is, ami lehetővé teszi, hogy a technológia iránt érdeklődő vállalatok már egy működő és kipróbált alapra építve alakítsák ki a saját blokklánc infrastruktúrájukat.

A Waves árfolyama a márciusi összeomlást követően június 10-én érte el a lokális csúcspontját, amit az elmúlt napokban több alkalommal is megpróbált áttörni. A tegnapi kitörés utáni korrekciót követően most úgy tűnik, hogy éppen ez a piros vonallal jelölt régió szolgálhat majd támaszként a coin további emelkedéshez. Feltéve, ha a bitcoin is úgy akarja.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img