Hétfő hajnalban éri meg leginkább bitcoint vásárolni

spot_img

Pont egy éve olvashattatok arról az elemzésről, ami szerint vasárnaponként a legalacsonyabbak a bitcoin tranzakciók költségei, míg a legtöbbet hétköznaponként 15-16 óra között kell fizetnünk az utalásokért.

Nos úgy tűnik, hogy nem csak emiatt lehet érdemes a hét utolsó napjára időzíteni a bitcoin vásárlásokat. Egy analízis szerint az elmúlt hónapokban ezen a napon teljesített a legrosszabbul a BTC, vagyis a coin vasárnapi záró árfolyama a nyitó árához képest gyakrabban és nagyobb mínuszt ért el, mint a hét más napjain.

A statisztika az UTC időzóna szerinti nyitó és záró árak figyelembevételével készült, vagyis a vasárnapi zárás nálunk hétfő hajnali 2 órát jelent. Aki tehát vasárnapra, vagy hétfő hajnalra időzíti a vásárlásait, az a közelmúlt tapasztalatai alapján egy picivel olcsóbban juthat BTC-hez, mintha azt a hét többi napján tenné.

Az ezt követő hétfők egyébként sokszor kifejezetten jól szoktak teljesíteni, így az első 24 órát az esetek többségében még enyhe pluszban is zárhatják a fenti táblázat alapján vásárló befektetők. Hosszabb távon nézve még a csütörtöki napok azok, amelyek a vasárnapokhoz hasonlóan rendre alulteljesítik a hét többi napját.

Már 60%-os pluszban lehet, aki az abszolút csúcson kezdett el bitcoint vásárolni

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img