Swipe (SXP) airdrop a Binance Coin (BNB) tulajdonosoknak

spot_img

A Swipe (SXP) egy kriptopénzes fizetéseket Visa kártyával lehetővé tevő alkalmazás, amit nemrégiben vásárolt fel a Binance. A Swipe fogja kibocsátani a tőzsde saját márkajelzésével ellátott bankkártyát, a Binance Card-ot is. Az együttműködést egy mai naptól kezdődő, nagy értékű airdroppal ünnepli a két csapat.

A következő 12 hét során, összesen 16 millió dollár értékű SXP kerül majd szétosztásra a Binance Coin (BNB) tulajdonosok között.

Az airdrop során az összes résztvevő száma mellett, az egyes felhasználók tőzsdei tárcájában tárolt BNB tokenek darabszámának 7 napos átlagát fogják figyelembe venni. Ezek összevetésével kerül meghatározásra, hogy az adott héten kik és mennyi jutalomban fognak részesülni. A részvétel automatikus, de minimálisan 0.1 BNB szükséges ahhoz, hogy egy fiókot figyelembe vegyenek a számításnál. A jutalmakat hetente, egy maximum 3 napos számítási periódus után utalják majd át az arra jogosultaknak.

A Binance közleménye szerint a szétosztásra kerülő tokeneket a piacról fogják felvásárolni, tehát azok nem a Swipe tartalékaiból fognak származni és nem növelik meg a jelenleg forgalomban lévő SXP mennyiséget. A felhasználók a hetente megszerzett tokenek számáról a tőzsdére belépve, a Wallet / Distribution History menüpont alatt találhatnak majd pontos tájékoztatást.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img