Fejlesztők eladása miatt zuhanhatott be a LINK

spot_img

Miután egy pillanatra megérintette a 20 dolláros álomhatárt az év legjobban teljesítő tokene, éppen egy esésen megy keresztül a Chainlink.

Pár nappal ezelőtt a napi pluszok tekintetében még a LINK volt a legjobb a legnagyobb coinok közül. Három napja viszont egy március közepe óta nem látott beesést élt meg.

20 dollár körüli szintről 14,7-ig esett. Most 16,38 dollárnál kereskedik és mutatkoznak a konszolidáció jelei, miután az előző piros gyertya már jelentősen rövidebb volt az azt megelőzőnél a napi grafikonon.

Egy masszív eladási hullám kiváló példáját figyelettük meg a Coinbase-en, ahol egyetlen perc alatt 20%-ot esett az árfolyam a 18,50 dollár megérintése után.

LINKUSDT 1D

Hozzá kell tenni, hogy az eladási hullámhoz a Chainlink csapatának tulajdonított tárca transzferei is hozzájárultak. Nyilvános bejelentés nélkül, mindössze a TrustNodes kutatására alapozva kiderült, hogy ebben a hónapban már 60 millió dollárnyi LINK tokent küldtek tőzsdére a fejlesztők. A nyomokat várakozással és feldarabolással igyekeztek eltüntetni (már ha ez volt a szándékuk, lehet, hogy csak biztonsági megoldásnak szánták).

A LINK teljes készletéből 350 milliót kapott a nagyközönség, 350 milliót lezártak, és 300 milliót kaptak a fejlesztők. Ezt hat részletben, 50 millió darabonként kapták a fejlesztői tárcák, amiből az egyikhez tudták visszavezetni a mostani mozgásokat.

Most úgy tűnik, hogy 14,8 dollár felett kialakult egy támasz. A visszatérésben reménykedőknek a 16,8-as szintet lesz érdemes figyelniük.

A crash ellenére a LINK az elmúlt 7 napban még mindig 20%-os pluszban áll.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img