Így utalhatsz ingyenesen stabil coint a nagyobb tőzsdék között

spot_img

Bár nem újkeletű dologról van szó, megszokásból talán még a jelenleg igencsak borsos Ethereum tranzakciós díjak mellett is sokan az ERC20 alapú USDT-t használhatják arra, hogy pénzüket a nagyobb kriptotőzsdék között mozgathassák.


Egy ethereum tranzakcióért mostanában akár 3 dollárt is levonhattak tőlünk.

Ennél azonban létezik egy sokkal olcsóbb, konkrétan ingyenes megoldás is, mégpedig a Tron alapú (TRC20) USDT. Ezt a stabil coint a legtöbb nagy kriptotőzsde támogatja (pl.: Binance, OKEx, Huobi, Bitfinex, Poloniex, FTX, Kucoin), így használatához mindössze csak annyit kell tennünk, hogy kiutalásnál az ERC20 helyett a TRC20 Tethert válasszuk ki, a cél oldalon pedig ugyancsak a TRC20-as walletünk címét adjuk meg.

A Binance-en például az USDT kiutalás kiválasztása után, a kép jobb oldalán látható Transfer Network legördülő menüben találhatjuk meg a TRC20-as verziót.

Egy másik tőzsdén, ami az én esetemben most a Huobi volt, egy kicsit másfajta megjelenítés mellett, de szintén kiválasztottam a TRC20-as USDT-t és az itt megadott címre utaltam át a pénzemet.

Néhány perccel később, mind a két tőzsde emailes visszajelzését megkaptam és amint látjátok, 50 dollárt küldtem és éppen ennyi érkezett meg a másik számlámra is, tehát semmilyen jutalékot nem vontak le tőlem a tranzakció során.

A fenti módszer alkalmazásával tehát mindössze néhány klikketekbe kerül, hogy megspóróljátok a transzfer díjakat.

Ezért szeretjük az FTX-et

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img