Beindult a marketing kampány, közel lehet a Binance szabályozott európai tőzsdéjének indulása

spot_img

A Binance marketing csapata kitapétázta Londont a tőzsde posztereivel. A nagyobb forgalommal rendelkező buszok megállóiban látható hirdetéseken egy bazi nagy Bitcoin logó és a tőzsde neve látható, mellettük az alábbi szöveggel:

A pénz fejlődik. Itt az ideje, hogy alkalmazkodj.

A Binance június közepén jelentette be, hogy várhatóan még a nyár folyamán elindítja az Egyesült Királyságban bejegyzett tőzséjét, ami a helyi pénzügyi szabályozó testület (FCA) jóváhagyásával kezdi meg a működését. Az oldal ettől függetlenül nem csak a brit, de az európai ügyfelek számára is hozzáférhető lesz és a szigetországban honos fizetési formák mellett (pl.: UK Faster Payments Service) támogatni fogja a kontinensen belüli díjtalan és azonnali banki utalásokat lehetővé tevő SEPA tranzakciós rendszert is, ami a jelenleginél olcsóbb kriptopénz vásárlási lehetőségeket tehet majd lehetővé.

A Binance tervei szerint az induláskor 65 kriptovaluta lesz elérhető az új oldalon, a tőzsde order bookja pedig össze lesz kötve a Binance.com-mal, így már az első naptól kezdve garantált lesz a megfelelő forgalom és likviditás.

A Binance igazgatója szerint London a világ második legnagyobb pénzügyi és fintech központja, ezért fontos számukra, hogy ebben a régióban is megvessék a lábukat. Szingapúr, Dél-Korea, Uganda, a Jersey-szigetek és az Egyesült Államok után, ez lesz a Binance hatodik regionális tőzsdéje, aminek vezetésével a HSBC bank egykori globális stratégiai vezetőjét bízták meg.

A marketing kampány aligha indult volna be, ha nem került volna belátható közelségbe a Binance.UK indulása, aminek megnyitására akár már ebben a hónapban sor kerülhet. A tőzsde főleg azok számára lehet majd jó választás, akik azt szeretnék, ha a tőzsdén tárolt pénzük biztonságát a brit törvények által előírt kötelezettségek garantálnák. Használatára éppen emiatt valószínűleg csak egy KYC azonosító eljárás végrehajtása után lesz lehetőség.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img